
Kocaeli Fuarı’nda bu akşamdan itibaren, 150 yıllık geçmişi ile dünyanın en eski ve en büyük sirklerinden biri olan İtalyan Royal Sirki’nin gösterileri başlıyor.
18.30 VE 21.00’DE
İtalyan aileye ait olan Royal Sirki, 1700 kişi kapasiteli çadırını, Tenis Kulübü karşısındaki alana kurdu. Gösteriler 18.30 ve 21.00’de başlayacak. 70 kişilik gösteri kadrosu bulunan sirkin her gösterisi 2 saat sürüyor. Royal Sirki’nin 13 Temmuz’a kadar Fuar’da kalacağı açıklandı. İlgi olursa, bu süre uzayabilecek. Sirk’i izleme ücreti 10-25 YTL arasında değişiyor.
Şimdi gösteriden geldim. O kadar muhteşemdi ki motorbisiklet gösterileri olsun; hayvanlar, ip cambazları gerçekten mükemmeldi.Üzüldüğüm bir konu seyircilerin çok az olmasıydı
Neden bu kadar isteksiziz katılım az sonuçta orda bir emek var ama koskoca çadırda 20-30 kişi vardı…