İzmit Kocaeli Forum
26 Mayıs 2012, 03:14:38 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ücretsiz Sinema Şansı  (Okunma Sayısı 415 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resul
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 270
Çevrimdışı Çevrimdışı

кαℓвтєη ѕσяυηℓυ

byagressif@hotmail.com
Site
« : 08 Nisan 2008, 22:26:29 »

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nce, Polis Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sinemaya Götürülecek 5 Bin Öğrenci 'Sarıkamış 120' Adlı Filmi Ücretsiz İzleyecek.

Outlet Sinemaları'nda İki Seans Halinde Gerçekleştirilecek Film Gösterimi 17 Nisan'a Kadar Sürecek.

KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü'nce, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında sinemaya götürülecek 5 bin öğrenci ‘Sarıkamış 120’ adlı filmi ücretsiz izleyecek. İzmit’teki Outlet Sinemaları’nda iki seans halinde gerçekleştirilecek film gösterimi 17 Nisan’a kadar sürecek.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışması sonucu, il genelindeki 5 bin ilköğretim ve lise öğrencisine, Sarıkamış 120 filminin ücretsiz izlettirilmesi kararlaştırıldı. Bu kapsamda, belde ve köy okulları ağırlıklı olmak üzere tesbitler yapıldı. Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin taşınması amacıyla servis araçlarını da temin etti.

İzmit’teki Outlet Sinemaları’nda ilki bugün saat 12.00’de oynatılan Sarıkamış 120 adlı filmin ikinci seansı ise 14.15’de gerçekleştirildi.

Birinci Dünya Savaşı sırasında Kars'ın Sarıkamış İlçesi'ndeki Allahuekber ve Soğanlı dağlarında binlerce askerin donarak şehit olduğu Sarıkamış faciasının ve buradaki askerlere dondurucu soğukta silah ve mühimmat taşıyan 120 çocuğun hikayesinin anlatıldığı Sarıkamış 120 filmini, Emniyet Müdürlüğü’nün organizasyonuyla 5 bin öğrenci 17 Nisan’a kadar ücretsiz izleyebilecek.

Yönetmen: Murat Saraçoğlu, Özhan Eren

Senaryo : Özhan Eren

Müzik: Özhan Eren

Görüntü yönetmeni: Mustafa Kuşçu

Tür: Dram

Yapım: Türkiye 2007 (Renkli)

Dil:Türkçe

Yapımcı Firmalar: Posta Tanıtım Hizmetleri

Internet adresi: www.120filmi.com

Editör Yorumu: Van, 1915 Ocak, Kış. 1. Dünya Harbi’nin ilk ayları. Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir. Vanlı çocuklar gönüllü olurlar, yaşları 12 - 17 arasında değişen 120 isimsiz kahraman çocuk. Cephaneyi sırtlanırlar, karlı dağlarda günlerce, gecelerce yürürler. İsimleri unutulmuş olsa da bu büyük yolculuğu gerçek bir kahramanlığa dönüştüren gençlerin öyküsü.

Alıntı
Tv41
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!