25 May 2008
Kocaelispor, Bank Asya 1. Ligi’ni 21 golle gol kralı olarak tamamlayan tecrübeli futbolcusu Taner Gülleri ile, bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı. 5 dakikalık görüşme sonunda Seka Park’ta yapılan imza törenine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Taner’den bu yıl daha büyük başarılar beklediklerini belirtti.
2 YILLIK ANLAŞMA
Şampiyonluğa ulaşarak, Süper Lig’e çıkan Kocaelispor, hem iç, hem de dış transfer atağını sürdürüyor. Geçen sezon elde edilen şampiyonlukta en büyük söz sahiplerinden biri olan golcü futbolcusu Taner Gülleri ile sözleşme imzalayan Kocaelispor, yeni sezonda yeni hedefler belirleyecek. İmza töreninde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, yöneticiler Muharrem Genç, Sami Durmuşoğlu ve Murat Karayel ile birlikte bir grup taraftar katıldı.

GÜRKAN’DAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
Taner’in imzasının ardından kısa bir konuşma yapan Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, “Bank Asya 1. Ligi’ni gol kralı olarak bitiren futbolcumuz Taner Gülleri ile yeniden anlaştık. Bu imza törenimizde bizi yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine teşekkür ediyorum. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu Süper Lig’e çıkmamızda bize önemli katkı sağladı. Bu katkılar önümüzdeki yılda devam edecektir. Taner’in imzası tüm camiamıza hayırlı olsun” dedi.
TANER GÜLLERİ, KÖRFEZİN GÜLÜ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Taner Gülleri’nin Kocaelispor’un önemli bir gülü olduğuna dikkat çekerek, “Taner başarılı ve örnek bir sporcumuz. Şampiyonlukta önemli bir payı var. Tekrar Kocaelispor’a imza atması tüm Kocaeli halkını ve taraftarını mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Taner Gülleri, yine atacak golleri” şeklinde konuştu.
DAHA İŞİMİZ BİTMEDİ
Taner Güller ise “Hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim. Başkanımla 5 dakikalık bir görüşme sonunda anlaşmaya vardık. Kaldığım için mutluyum. Ben Kocaelispor ile özdeşleştiğimi düşünüyorum. Daha işim bitmedi. Kocaelispor’u daha iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
TARAFTARDAN TEŞEKKÜR
Taraftarlar adına Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Derince KOSTAD Başkanı Haluk Bozo, “Serhan başkanımız ve Karaosmanoğlu başkanımız sayesinde bu güzel günleri gördük. Kendilerinden Allah razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Karaosmanoğlu’ndan bu yıl da aynı desteği bekliyoruz” yorumunda bulundu.
Devamini Oku