İzmit Kocaeli Forum
25 Mayıs 2012, 20:40:44 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: SGK KOCAELİ İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BAŞKANA ZİYARET  (Okunma Sayısı 9966 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 08 Nisan 2008, 14:50:08 »

8 Apr 2008

Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli İl Müdürü Muharrem Akbaş, bu yıl ilk kez 7-13 Nisan tarihleri arasında kutlanmasına karar verilen Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımız bu kurum altında eskisinden daha kaliteli hizmet alacaktır” dedi.

KURUM YÖNETİCİLERİ KATILDI

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli İl Müdürü Muharrem Akbaş’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ile kurum müfettişleri katıldı.

DAHA KALİTELİ HİZMET

Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli İl Müdürü Muharrem Akbaş, 7-13 Nisan tarihleri arasında bu yıl ilki gerçekleşen Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanına nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü’nün ziyaretine teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Öncelikle bu yıl ilki gerçekleştirilen bu önemli haftayı kutluyorum. Eskiden SKK olan bu kurum, şimdi SGK olarak değişmiştir. Vatandaşımız bu kurum altında eskisinden daha kaliteli  hizmet alacaktır, burada size ve bizlere önemli görevler düşüyor” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli İl Müdürü Muharrem Akbaş ziyaretin sonunda Başkan Karaosmanoğlu’na haftanın önemini belirten çiçek ve plaket takdim etti.

Devamini Oku

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!