İzmit Kocaeli Forum
26 Mayıs 2012, 01:43:02 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: SELAMİ AYDIN BAŞİSKELE KAYMAKAMI  (Okunma Sayısı 2614 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 05 Haziran 2008, 16:07:56 »

5 Jun 2008

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı yöneticileri kadroları ile ülkenin kamusal ve akademik birimlerinde takdir görmeye devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcısı Ersin Yazıcı ve Gülser Ustaoğlu ile başlayan, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Dr. Yusuf Genç ile devam eden zincire şimdi de Ulaşım Daire Başkanı Selam Aydın katıldı.

Aydın, yeni yasayla oluşan Başiskele ilçesine kaymakam olarak atandı. Selami Aydın, önümüzdeki günlerde yeni görevine başlayacak.

BAŞARILI DAİRE BAŞKANI

Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevine 17 Nisan 2005 tarihinde başlayan Aydın daha önce de 4 ilçede kaymakamlık yaptı. Ulaşım Daire Başkanlığı görevi süresince trafik ve ulaşım ile ilgili birçok başarılı çalışmaya imza atan Aydın, 1971 yılında Ordu’da doğdu.1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Selami Aydın İngiltere`de, 8 ay süreyle İngilizce ve mahalli idareler konusunda eğitim aldı. Aydın, kaymakamlık tezini ise “Yerel Yönetimler” konusunda verdi.  Evli ve bir çocuk babası olan Selami Aydın, İngilizce biliyor.

Devamini Oku

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!