İzmit Kocaeli Forum
26 Mayıs 2012, 01:40:49 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: SEKA PARK CIVIL CIVIL  (Okunma Sayısı 5439 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 02 Haziran 2008, 14:56:51 »

1 Jun 2008

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Park alanı bahar ile birlikte şenlenmeye başladı. İnsanların 7’den 70’e dinlenmek, eğlenmek ve spor yapmak için koştuğu Seka Park alanında bu kez Nuh Çimento İlköğretim Okul öğrencileri, aileleri ile birlikte eğlendi.

GÖNÜLLERİNCE PİKNİK

Seka Park alanına gelen Nuh Çimento İlköğretim Okulu öğrencileri çocuk oyun grupları yanı sıra, çimlerin üzerinde doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Çocuklar, aileleri ve öğretmenlerinin nezaretinde çeşitli oyunlar oynarken, doğanın ve denizi seyretmenin tadını çıkardı. Öğrenciler yakan top, mendil kapmaca, voleybol oyunları oynayarak, gününü gün etti. Nuh Çimento İlköğretim Okulu 2-C sınıfı afacarlarının sevinçleri adeta yüzlerinden okunuyordu.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Öğretmenler ve öğrenci velileri, kente böyle bir park kazandıran Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kentin yıllarca denize uzak kaldığını hatırlatan veliler, yapılan sahil düzenlemeleri ve parklar sayesinde denizle barıştıklarını anlattı.

Devamini Oku

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!