İzmit Kocaeli Forum
26 Mayıs 2012, 00:03:55 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: RAHMİYE KÖYÜ’NE BİLGİSAYAR LABORATUVARI  (Okunma Sayısı 1669 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 28 Mayıs 2008, 16:08:55 »

28 May 2008

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rahmiye İlköğretim Okulu öğrencilerine bir süre önce verdiği kütüphane ve bilgisayar laboratuvarı sözünü tuttu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan kütüphane ve bilgisayar laboratuavrını hizmete açan Başkan Karaosmanoğlu, iyi eğitimli gençlerin, ülke geleceğine ışık tutacağını söyledi.

ÇİÇEKLERLE KARŞILADILAR

Köy gezileri sırasında geçen yıl ziyaret ettiği Rahmiye Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin taleplerini kıramayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, okula 10 bin kitap kapasiteli kütüphane ile 30 bilgisayarlı laboratuvar yapılmasını sağladı.

Başkan Karaosmanoğlu, kütüphane ve laboratuvarın açılışına, Suadiye Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Köseköy Belediye Başkanı Habip Sarman, Başkan Danışmanı Ömer Polat ile birlikte katıldı. Okul Müdürü Zeki Akkoç ve öğrenciler, Başkan Karaosmanoğlu’nu çiçeklerle karşıladı.

ÇOCUKLAR, GELECEĞİN IŞIĞIDIR

Okulda düzenlenen açılış töreninde öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’la kendilerine verdiği bu imkan nedeniyle teşekkür etti. Köylüler, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törende konuşan Karaosmanoğlu, çocukların geleceğin ışığı olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı, “Biz onları ne kadar iyi yetiştirir, ne kadar iyi eğitim verirsek, verecekleri ışık o kadar kuvvetli ve güçlü olacaktır. Bunun için köy, kent demeden çalışıyoruz. Eğitime her türlü desteği verip, çocuklarımızın önünü açıyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERE SÖZ VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve törene katılanlar, törenin ardından kütüphane ile laboratuvarın açılışını yaptı. Başkan, çevresini saran ve kendisine büyük sevgi gösterisinde bulunan öğrencilere, kütüphaneyi ders çalışmak ve okumak için kullanmalarını tavsiye etti.

Karaosmanoğlu, “Burayı doldurursanız söz veriyorum size daha büyük kütüphane yaptıracağım” sözünü verdi. Karaosmanoğlu, öğrencilerle birlikte bilgisayarların başına oturarak, onlara bu fırsatı iyi kullanmalarını ve çok çalışarak, ülkeye yararlı bireyler olmalarını tavsiye etti.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, bilgisayar konusunda okulun KO-MEK’ten yardım alabileceğini, bilgisayar hocalarının öğrencilere ders verebileceğini hatırlattı. Öğretmenler ise okula bando takımı ile 10 adet 10 adet projeksiyon makinesi talebinde bulundu. Okul Müdürü Zeki Akkoç ise verdiği sözü tutarak, okulun büyük bir hizmete kavuşmasını sağlayan Başkan Karaasmaonğlu’na teşekkür etti.

Devamini Oku

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!