İzmit Kocaeli Forum
25 Mayıs 2012, 18:24:49 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: oğlunun dişi sayesinde yeniden görüyor  (Okunma Sayısı 155 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 27 Mayıs 2009, 22:45:10 »

[/url]

57 yaşındaki Bob McNichol, RTE Radyosu’ndaki açıklamasında, bir dönüşüm fabrikasında 2005 yılı kasım ayında, bir kimyasal maddenin patlaması yüzünden görme yeteneğini yitirdiğini belirterek, “Ömrümün geri kalanını kör olarak geçireceğimi sandım. Doktorlar benim için yapılacak bir şey olmadığını söylüyorlardı” dedi.

McNichol, Brighton’taki Sussex Göz Hastanesi’nde yapılan mucizevi bir ameliyattan söz edildiğini duyunca yaşamının değiştiğini söyledi.

1960’lı yıllardan beri İtalya’da yapılan söz konusu ameliyat, hastanın (kökü ve kökü saran çeneden alınan parça dahil) dişinden alınan bir parçayla yapılıyor. Hastanın göz çukuru tedavi edilerek, içine diş yerleştiriliyor ve bu dişte açılan bir oyuğa da lens yerleştiriliyor.

McNichol’ün durumunda ise ameliyat için gereken “malzemeyi” 23 yaşındaki oğlu Robert’ın sağladığı kaydedildi.

Toplam 15 saat süren ameliyattan sonra yüzde 65’lik görme şansı olduğunu belirten McNichol, “Şimdi hareket edebilecek kadar görebiliyorum ve televizyon izleyebiliyorum” diye konuştu.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!