Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bana Bunu Yapma

Kul Hakkı

melekyarim « 03 Ocak 2008, 19:09:50 »

bu yaşanmış bi hikaye. ben daha doğmamışken yani anem bile daha evlenmemişken ortanca dayım çalışmak için iyi bir arkadşıyla izmire gidiyor. fakat izmirde işler umduğu gibi çıkmıyınca geriye tekrar köylerine dönüyorlar bi kaç zaman sonra yine dayım aynı arkadaşıyla bahçe duvarı yapmak için dereye taş getirmeye iniyolar.işleri bittikten sonra dönerken traktör kayıyo ve uçurumdan aşağı düşürken dayım arkadışını traktörden atlamasını söylüyo arkadaşı atlıyo fakat dayım traktörle birlikte uçurumdan düşüp vefat ediyo.aradan biraz zaman geçtikten sonra. büyük dayım geceleri yataken vefat eden dayımı sürekli rüyasında görüyo( abi beni kurtar) diye feryat ediyomuş vefat eden dayım abisine.bu olay bi kaç gece sonra bi daha olmuş büyük dayım rüyasında yine vefat eden dayımı görmüş bu kez yine feryat ederek (abi beni kurtar arkadaşıma 200 lira borcum var )demiş dayım sabah uyanır uyanmaz.vefat eden dayımın arkadşının yanına gidiyo ve soruyu. arkadışı da diyoki evet izmirdeyken parası bitince benden borç para aldı diyo.o zaman anlıyolar olayı.dayım veriyo parayı arkadaşı almıyo götürüp ihtiyacı olan birine veriyolar. aynı gece rüyasında vefat eden dayım.yine rüyasına girip gülümsemiş.
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir