İzmit Kocaeli Forum
25 Mayıs 2012, 15:12:24 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: KO-MEK’TE ZORLU FİNAL  (Okunma Sayısı 1490 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 14 Nisan 2008, 23:44:59 »

14 Apr 2008

Kısa adı KO-MEK olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları tarafından bu yıl 3. sü düzenlenen futbol turnuvasının yarı final karşılaşmaları büyük çekişmeye sahne oldu. Rakiplerine üstünlük sağlayan Gölcük Merkez KO-MEK ve Körfez İdeal Gençlik takımları finale kaldı.

GÖLCÜK, HEREKE’Yİ YENDİ

Kocaeli genelinde hizmet veren kurs eğitim merkezlerinden toplam 35 takımın katıldığı KO-MEK 3. Futbol Turnuvası’nın Yahya Kaptan’da ki Tutku Çim Halı Tesisi’nde yarı final maçları zorlu geçti. Yarı final maçında Gölcük Merkez KO-MEK, karşılaştığı Hereke Deanizaslanları’nı 6-3 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Bu karşılaşma sonrası Gölcük finale yükselmeyi başarırken, Hereke Denizaslanları ise üçüncülük maçı yapacak.

KÖRFEZ, KOCAELİSPORLULARA FARK ATTI

Turnuvanın diğer yarı final karşılaşması ise Kocaelisporlular ile İdeal Gençlik arasında oynandı. Karşılaşma boyuncu rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Körfez İdeal Gençlik, ilk yarıyı 2-0, karşılaşmayı ise 7-1 kazanarak adını finale yazdırmayı başardı. Körfez İdeal Gençlik ve Gölcük Merkez KO-MEK arasında oynanacak inal karşılaşmasının tarihi ve yeri önümüzdeki günlerde belli olacak. Yarı finale kaybeden Kocaelisporlular ile Hereke Denizaslanları ise 3. lük maçı oynayacak.

Devamini Oku

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!