İzmit Kocaeli Forum
25 Mayıs 2012, 15:11:22 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: KO-MEK’TE FİNALİSTLER YİNE AYNI  (Okunma Sayısı 1546 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 20 Haziran 2008, 16:31:52 »

20 Jun 2008

Kısa adı KO-MEK olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları tarafından, eğitim sezonunun sonu nedeniyle düzenlenen 4. Futbol Turnuvası’nın finalistleri belli oldu. Geçtğimiz aylarda yapılan turnuvada finale kalan Gölcük KO-MEK ve Körfez KO-MEK, 22 Haziran Pazar günü bir kez daha şampiyonluk mücadelesi verecek.

RÖVANŞ VE ŞAMPİYONLUK

KO-MEK tarafından bu yıl 4. sü düzenlenen futbol turnuvasında finalin adı belli oldu. 24 takımın katıldığı turnuvanın yarı final karşılaşmalarında, Kandıra ekibini eleyen Körfez KO-MEK ve Gündoğdu KO-MEK’i mağlup eden Gölcük KO-MEK takımları finale kaldı. Geçtğimiz aylarda düzenlenen turnuvanın finalinde de bu iki ekip karşılaşmış, finali 5-3 kazanan Gölcük KO-MEK şampiyon olmuştu. Körfez KO-MEK ekibi bu kez rövanşı alarak şampiyon olmak isterken, Gölcük temsilcisi ise 2. şampiyonluğuna ulaşıp, KO-MEK tarihine geçmeyi hedefliyor.

PAZAR 12.00’DE PLAJYOLU’NDA

Final karşılaşması Pazar 12:00’de Plajyolu Or-Ar Çim Halı’da oynanacak, bu maç öncesinde yarı finalde elenen Kandıra ve Gündoğdu takımları 3. lük için mücadelesi edecek. Bu karşılaşmaların ardından turnuvada dereceye giren takım ve futbolcular, akşam üzeri Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde düzenlenecek olan 4. Genel KO-MEK sergisinde ödül alacak.

Devamini Oku

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!