20 Jun 2008
KO-MEK, sanat kurslarının yanı sıra meslek eğitiminde de insan yaşyasak kelime katkı sağlamada önemli bir rol üstleniyor. Toyota Boshoku firması yetkilileri, kaynak alanında istihdam etmek üzere eleman arayışını KO-MEK yetkilileriyle paylaştı. Yapılan toplantı sonrası iş başvuru formlarını dağıtmak üzere, Toyota Boshoku yetkilileri KOMEK kursiyerlerini ziyaret etti.
EĞİTİMLERİ İNCELEDİ
Toyota Boshoku İnsan Kaynakları Sorumlusu Kemal Çiftyıldız’ın KO-MEK gazaltı kursiyerlerini ziyareti, kursiyerleri moral ve motivasyon açısından olumlu yönde etkiledi. KO-MEK’in Körfez Endüstri Meslek Lisesi ve İzmit Endüstri Meslek Lisesi ile yapılan iş birliği çerçevesinde gerçekleşen gazaltı kaynak kurslarını ziyaret eden Kemal Çiftyıldız, kursiyerlerin aldıkları eğitime şahit oldu. Usta öğreticilere ne tür tekniklerle eğitim verdiklerini soran Çiftyıldız, kursiyerleri bire bir eğitim alırken de izledi.
ÖN ELEME YAPILACAK
Körfez Endüstri Meslek Lisesi ve İzmit Endüstri Meslek Lisesi atölyelerinde eğitim gören KO-MEK kursiyerlerine iş başvuru formu dağıtan Çiftyıldız, kursiyerlerin uygulamalı eğitimini çok beğendiğini söyledi. Dağıtılan iş başvuru formları sonrasında ön eleme yapılacağını ve bu elemelerin ardından gerçekleşen sınavda başarılı olan kursiyerlerin istihdam edileceğini kaydeden Çiftyıldız, KO-MEK yetkililerine böyle bir hizmeti sundukları için teşekkür etti.
Devamini Oku