İzmit Kocaeli Forum
25 Mayıs 2012, 15:10:33 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: KO-MEK’İN HER YAŞTAN KURSİYERİ OLMASI BÜYÜK MUTLULUK  (Okunma Sayısı 682 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 10 Haziran 2008, 16:06:00 »

10 Jun 2008

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KO-MEK Gündoğdu, Gölcük Şirinköy ve Değirmendere yerel sergilerinin açılışlarını yaptı. KO-MEK’in son derece önemli bir eğitim hizmeti olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, her yaştan vatandaşın kurslardan faydalanmasının kendileri için büyük mutluluk olduğunu söyledi.

KURSİYERLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Gündoğdu, Şirinköy ve Değirmendere sergilerinin açılışına Başkan Karaosmanoğlu ile birlikte Büyükşehir Başkan Vekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sait Karaçorlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük ile çok sayıda kursiyer katıldı.

80 YAŞIN ÜZERİNDE KURSİYERİMİZ VAR

KO-MEK’in son derece önemli bir eğitim hizmeti olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “KO-MEK dört yıl içinde 80 bine aşkın kursiyere ücretsiz meslek ve sanat eğitimi verdi. 80 yaşın üzerinde kursiyerimiz var. Her yaştan vatandaşın bu kurslardan faydalanması bizim için büyük bir mutluluk” dedi.

DERT, SIKINTI KALMIYOR

Kursiyerlerin büyük ilgi gösterdiği ve sunulan imkandan ötürü teşekkür ettiği Başkan Karaosmanoğlu, “Bu kurslara gelenlerde dert, sıkıntı kalmıyor. KO- MEK kursları şekere, tansiyona, her derde ilaçtır’’ ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler sergileri gezerek kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini inceledi.

Devamini Oku

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!