10 Jun 2008
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KO-MEK Gündoğdu, Gölcük Şirinköy ve Değirmendere yerel sergilerinin açılışlarını yaptı. KO-MEK’in son derece önemli bir eğitim hizmeti olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, her yaştan vatandaşın kurslardan faydalanmasının kendileri için büyük mutluluk olduğunu söyledi.
KURSİYERLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Gündoğdu, Şirinköy ve Değirmendere sergilerinin açılışına Başkan Karaosmanoğlu ile birlikte Büyükşehir Başkan Vekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sait Karaçorlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük ile çok sayıda kursiyer katıldı.
80 YAŞIN ÜZERİNDE KURSİYERİMİZ VAR
KO-MEK’in son derece önemli bir eğitim hizmeti olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “KO-MEK dört yıl içinde 80 bine aşkın kursiyere ücretsiz meslek ve sanat eğitimi verdi. 80 yaşın üzerinde kursiyerimiz var. Her yaştan vatandaşın bu kurslardan faydalanması bizim için büyük bir mutluluk” dedi.
DERT, SIKINTI KALMIYOR
Kursiyerlerin büyük ilgi gösterdiği ve sunulan imkandan ötürü teşekkür ettiği Başkan Karaosmanoğlu, “Bu kurslara gelenlerde dert, sıkıntı kalmıyor. KO- MEK kursları şekere, tansiyona, her derde ilaçtır’’ ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler sergileri gezerek kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini inceledi.
Devamini Oku