İzmit Kocaeli Forum
25 Mayıs 2012, 15:06:04 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: KO-MEK KARŞIYAKA SERGİSİ AÇILDI  (Okunma Sayısı 794 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 25 Mayıs 2008, 16:46:09 »

25 May 2008

Kısa adı KO-MEK olan Kocaeli Meslek ve Sanat Eğitim Kursları’na giden kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptığı eserlerden oluşan sergi açılışlarının 8. si, Karşıyaka’da açıldı. Kursiyerlerin el emeği çalışmalar, Karşıyaka’da büyük ilgi gördü.

VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

Verdiği eğitimle vasıfsız insanları meslek sahibi yapan KO-MEK, kursiyerlerinin eserlerini görücüye çıkarmaya devam ediyor. Karşıyaka’da açılan sergiye, Karşıyaka Belediye Başkanı Mustafa Çakır, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı M. Said Karaçorlu, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergi salonuna Karşıyaka’da vatandaşlar adeta akın etti.

Kursiyer Mine Babal, yaptığı açış konuşmasında, KO-MEK sayesinde zamanını iyi değerlendirdiğini söyledi.

HALK ÜNİVERSİTESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı M. Said Karaçorlu yaptığı konumada, KO-MEK’i hayata dört elle sarılanların yeri olarak gösterdi. KO-MEK’in ücretsiz ve büyük bir halk üniversitesi olduğunu hatırlatan Sait Karaçorlu, “Burası büyük bir eğitim yuvasıdır. Burada insanlar adeta terapi olmaktadır. Tüketen bireyler, üreten insan konumuna gelmektedir. KO-MEK sayesinde insanımızın eğitim düzeyi Avrupa’nın eğitim düzeyine yükselecektir ” dedi.

Daha sonra serginin kurdelesi kesilerek, açılış gerçekleştirildi. Sergi 3 gün süreyle açık kalacak.

Devamini Oku

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!