Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bana Bunu Yapma

KoCaELiGeNcLiK.CoM « Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi « Kocaeli İzmit « Kocaeli Büyükşehir Belediyesi « KOCAELİ’NİN ULAŞIM ŞEMASI ÇIKARILIYOR

KOCAELİ’NİN ULAŞIM ŞEMASI ÇIKARILIYOR

Forum_Robotu « 05 Haziran 2008, 17:07:50 »

5 Jun 2008

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin her köşesini planlayarak yaptığı 1/5.000 ölçekli nazım imar planları ile birlikte kentin ulaşım ağını da çıkarıyor. Yeni ilçeler Kartepe ve Başiskele sınırları içindeki belde belediyelerine, yapılması planlanan ulaşım ağı tanıtılırken, belediye başkanlarının da görüşleri alındı.

ULAŞIM AĞI PLANLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım toplantısına, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, İmar ve Şehircilik daire Başkanı Gökmen Mengüç, şehir planlamacıları Semra Kutluay, Gülsen Cengiz Bozkurt, Kartepe ve Başiskele sınırları içindeki belde belediye başkanları ile teknik personel katıldı. Toplantıda çalışmalar hakkında bilgi veren Gökmen Mengüç, 1/5.000 ölçekli nazım imar planları ile birlikte, kentin kara ulaşım ağını tamamlamaya çalıştıklarını, yolları imar planına uygun olarak inşa ettiklerini dile getirdi.

BAŞKANLARA TANITIM

Nazım imar planları ile birlikte yürütülen kent ulaşım ağı konusundaki çalışmaları ise Semra Kutluay ve Gülsen Cengiz Bozkurt anlattı. Proje üzerinde, planlanan yol güzergahlarını tanıtan şehir plancıları, bu konuda belde belediye başkanları ile teknik personelden destek istedi. Özellikle yapılması düşünülen yol ağının güzergahlarını tek tek tanıtan şehir plancıları, bu konuda belediye başkanları ile teknik personelin bilgisine başvurarak, güzergahlarda yaşanabilecek aksaklıkları masaya yatırdı. Hazırlanan ulaşım ağı, belde belediyelerinden gelecek olan itirazlar doğrultusunda yeniden düzenlenebilecek.

Devamini Oku

Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir