Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bana Bunu Yapma

KoCaELiGeNcLiK.CoM « Yönetim & Kullanıcılar « Yönetimden Mesajlar « Moderatör Olmak İstermisiniz ? « KoCaELiGeNcLiK Admin ve Mod Adaylıkları

KoCaELiGeNcLiK Admin ve Mod Adaylıkları

GeBzElİ GeNç « 11 Mayıs 2008, 15:45:15 »
Beni adminlikde denemek için sadece ve sadece 3 gün için admin yaparmısın peki...

KoCaELiGeNcLiK « 11 Mayıs 2008, 17:48:20 »
Sebeb ?...
Ben senin modlukta iyi olduğunu görsem zaten rütben yükselir.
Beni adminlikde denemek için sadece ve sadece 3 gün için admin yaparmısın peki...

KoCaELiGeNcLiK « 03 Haziran 2008, 00:19:04 »
Geçen süre zarfı içerisinde verilen görevde üstün bir başarı sergilemesinden dolayı gebzeli genç adlı üyemize co admin olarak göreve atanmıştır.

KoCaELiGeNcLiK « 03 Haziran 2008, 00:24:01 »
Sitemimizin değişmesi ve bu süre zarfında eski bölüm modlarının bu değişiklikten habersiz kalması siteden uzak kalması görevlerini kendileri tarafından sorunsuz şekilde yürütüldüğü takdirde site yönetiminin elinde olmayan sebeblerden dolayı yeni isim değişikliği yapılmasından ötürü eski bölüm modları görevlerinden silinmiştir.
Anlayışınız için teşkler

Şu andan itibaren eski bölüm modları yeniden başvuruda bulunduğu takdirde veya yöneticiler tarafından yeniden aktif görüldüğünde kendilerine mod teklifi götürülücektir.
Oluşturulucak olan yeni ekib arkadaşlığında görev paylaşımında çalışmalarda bende olmak istiyorum benimde bir faydam bir yararim olsun diyorsaniz eğer görev almak istediğiniz bölümü belirterek tekrar başvuruda bulunabilirsiniz değerlendirme yapılıp sizlere cevap verilecektir.
Bizleri bu yolda yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz tüm üyelerimize teşk ediyoruz.

HoDRi MeYDaN « 03 Haziran 2008, 10:30:31 »
modifiye bölümünde görev alma şansım warmı =)

HoDRi MeYDaN

KoCaELiGeNcLiK « 03 Haziran 2008, 12:55:34 »
İstediğiniz bölümde bir kaç konu açarak aktif olursanız göreviniz yolda Wink

modifiye bölümünde görev alma şansım warmı =)

KoCaELiGeNcLiK « 05 Haziran 2008, 10:44:34 »
HoDRi MeYDaN adlı üyemiz modifiye bölümüne mod olarak atanmıştır h.olsun

ReaL_SavioR « 09 Haziran 2008, 23:04:09 »
Merhaba,

Ben Online Oyunlar Bölümünde Silkroad Online Bölümü Açılmasını Ve Orda Admin Ve ya Mod olmak istiyorum.Eğer uygun görürseniz.

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

ReaL_SavioR « 09 Haziran 2008, 23:08:02 »
Ve Ayrıca Şunu Söylemek isterim.Ben Foruma Daha önceden üyeydim.Ama Aktif Değildim.Silkroad Online Bölümü açılırsa Aktif olacağım.Ayrıca bölüm Hakkında Fazlasıyla bilgiye Sahipim.

KoCaELiGeNcLiK « 09 Haziran 2008, 23:39:42 »
milliyet adlı üyemiz Silkroad bölümüne mod olarak atanmıştır hayırlı olsun başarılar dilerim kendisine aramıza hoşgeldin.

Ve Ayrıca Şunu Söylemek isterim.Ben Foruma Daha önceden üyeydim.Ama Aktif Değildim.Silkroad Online Bölümü açılırsa Aktif olacağım.Ayrıca bölüm Hakkında Fazlasıyla bilgiye Sahipim.

manager « 10 Haziran 2008, 13:15:08 »
ben oyun yamaları bölümünde admin olmak istiyorum daha önceden deneyimim var.

KoCaELiGeNcLiK « 10 Haziran 2008, 13:21:21 »
manager oyun yamaları bölümünde göreviniz verildi başarılar dileriz.
Carme « 13 Haziran 2008, 23:31:33 »
Ben Bilim ve teknoloji bölümünde admin olmak istiyorum kabul ederseniz sevinirim..

KoCaELiGeNcLiK « 13 Haziran 2008, 23:34:53 »
İstediğiniz bölümde görev verilmiştir h.olsun başarılar dilerim
elbis « 15 Haziran 2008, 21:10:29 »
moderatör olmak kolay degıl ama moderatör olmak ısterım fakat sıtenızde sorumlu olabılcegım kendı capıma uygun bulamadım genelde bloglarla ılgıleenırım eger blog bolumu olursa moda aday olurum blog nedır dersenız açıklayayım

BLOG : İnternette yazılan ve yayınlanan dijital bir günlüktür. Blog yazarları, günlük olayları, tecrübeleri ve düşüncelerini klavyeye dökerler. Blog (web log un kısa adı) web'e dair sevdiğin şeyleri basit ve kullanışlı bir stil ile yayınlama yeridir. Bir blog, hayat hakkındaki o anki düşüncelerin, tecrübelerinin günlüğü, herhangi bir konudaki güncel yorumun, diğer kişilere bilgi verebileceğin bir yer, bir aile bülteni olabilir.

KoCaELiGeNcLiK « 15 Haziran 2008, 22:28:40 »

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap şuan zaten il hakkında haber ve tanıtım yazılarını barındıran bir blogumuz var bununla kendim ilgileniyorum forumda aktif bir bölüm seçemediniz hakkınızı blog'tan yana kullandınız blog'larda ilgi alanınız ve tecrübeli olduğunuz bir konu varsa ;

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap diye bir blog oluşturup tüm sorumluluğu size devir edebilirim.
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7

Gitmek istediğiniz yer:  

Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir