|
|
Konu ve mesajlarda aktif olmadıgınız tesbit edildi ve gecici bir süre için test mod olarak görevlendirildiniz !..
|
|
|
|
|
|
|
by3mR3 « 11 Mart 2008, 22:03:37 » |
|
Konu ve mesajlarda aktif olmadıgınız tesbit edildi ve gecici bir süre için test mod olarak görevlendirildiniz !..
ne zaman CO-ADMIN veya mod olucaz 
|
|
|
|
|
|
|
RiVeR « 12 Mart 2008, 16:04:53 » |
|
Moderatorluk Başvurusunda: İsim Soyisim(Zorunlu Değil) Nerden = İstanbul Yaş = 32 Günlük Ne Kadar İnternete ve Foruma Girebileceği = 16-18 saat Bize Yardımcı olabileceği bölümler = Teknoloji - Bilgisayar - Network - İnternet
|
|
|
|
|
|
|
astra « 13 Mart 2008, 10:26:19 » |
|
bende mod oLmak istiorum xD
|
|
|
|
|
|
|
astra « 13 Mart 2008, 10:29:30 » |
|
ben resim bölümüne moderatör olmak istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
Göreviniz verildi hayırlı olsun !ben resim bölümüne moderatör olmak istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
Moderatorluk Başvurusunda: İsim Soyisim(Zorunlu Değil) Nerden = İstanbul Yaş = 32 Günlük Ne Kadar İnternete ve Foruma Girebileceği = 16-18 saat Bize Yardımcı olabileceği bölümler = Teknoloji - Bilgisayar - Network - İnternet
İstediğiniz bölümlerde lütfen bir kaç konu açınız ?!.
|
|
|
|
|
|
|
aXzel « 15 Mart 2008, 16:28:39 » |
|
web ile ilgli her alanda görev alabilirim 
|
özgürüm , özgürsün , özgürüz - Yoksa Sen inandınmı buna ?
|
|
|
|
|
Lütfen Bölüm ismini söyleyin !!!
web ile ilgli her alanda görev alabilirim 
|
|
|
|
|
|
|
aXzel « 15 Mart 2008, 16:54:40 » |
|
WebMaster Kaynakları
Web Programlama
Web Tasarım ve Geliştirme
|
|
|
|
|
|
|
bu bölümlerde eğer konu açarsan modluk verilecek !!!WebMaster Kaynakları
Web Programlama
|
|
|
|
|
|
|
aXzel « 16 Mart 2008, 16:34:21 » |
|
ali can burda bunları istedim ancak WebMaster Kaynakları
Web Programlama
bu bölümlere ilgi yokki kocaeli genclikte millet istemeden nasıl destek verebilirsin işim haber yazmak olsa kendime forum kurardım ancak birilerine yararım olsun diye geldim boşa yazı ayzmak icin degil ihtiyaca cevap vermek daha mantıklı degilmi sence .. okunmayacka konuları boşverelim adam akıllı birşeyler aypalım boş bir kocaeli genclik grubu olmasın..
|
|
|
|
|
|
|
Boş değil merak etme o zaman sen normal üye olarak kal ...ali can burda bunları istedim ancak WebMaster Kaynakları
Web Programlama
bu bölümlere ilgi yokki kocaeli genclikte millet istemeden nasıl destek verebilirsin işim haber yazmak olsa kendime forum kurardım ancak birilerine yararım olsun diye geldim boşa yazı ayzmak icin degil ihtiyaca cevap vermek daha mantıklı degilmi sence .. okunmayacka konuları boşverelim adam akıllı birşeyler aypalım boş bir kocaeli genclik grubu olmasın..
|
|
|
|
|
|
|
aXzel « 16 Mart 2008, 21:56:01 » |
|
sıkıntı degil 
|
|
|
|
|
|
|
Moderatörlerde aranan özellikler * Türkçe yazım ve imlá kurallarına özen gösterme, * Temel seviyede bilgisayar bilgisi, * Orta seviyede internet ve forum bilgisi,
Moderatörlerden beklenen görevler * Foruma açılmış konuları kontrol etmek, * Yanlış bölüme açılan konuları uygun bölüme taşımak, * Konu başlıklarını, gerekiyorsa, uygun formata dönüştürmek, * Konulardaki Türkçe yazım ve imlá hatalarını düzeltmek, * Konuyu görsel olarak düzenlemek (renkli başlıklar, resimler vs.), * Konuları kontrol etmenin yanında ikinci planda da olsa, gerekli bölümlere yeni konular açmak.
Moderatorluk Başvurusunda: İsim Soyisim(Zorunlu Değil) Nerden Yaş Günlük Ne Kadar İnternete ve Foruma Girebileceği Bize Yardımcı olabileceği bölümler Forum hakkındaki düşünceleri(Zorunlu Değil)
24 Saat internetteyim. Ve her turlu yardımda bulunabilirim tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
|
Hangi bölümde mod olmak istiyorsan yaz ! Ama ilk önce o mod olacağın bölüme bir kaç konu yani paylaşım yapman gerekiyor.Site yöneticisinin isteği bu !!!Moderatörlerde aranan özellikler * Türkçe yazım ve imlá kurallarına özen gösterme, * Temel seviyede bilgisayar bilgisi, * Orta seviyede internet ve forum bilgisi,
Moderatörlerden beklenen görevler * Foruma açılmış konuları kontrol etmek, * Yanlış bölüme açılan konuları uygun bölüme taşımak, * Konu başlıklarını, gerekiyorsa, uygun formata dönüştürmek, * Konulardaki Türkçe yazım ve imlá hatalarını düzeltmek, * Konuyu görsel olarak düzenlemek (renkli başlıklar, resimler vs.), * Konuları kontrol etmenin yanında ikinci planda da olsa, gerekli bölümlere yeni konular açmak.
Moderatorluk Başvurusunda: İsim Soyisim(Zorunlu Değil) Nerden Yaş Günlük Ne Kadar İnternete ve Foruma Girebileceği Bize Yardımcı olabileceği bölümler Forum hakkındaki düşünceleri(Zorunlu Değil)
24 Saat internetteyim. Ve her turlu yardımda bulunabilirim tesekkurler.
|
|
|
|
|
|