Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara etiket takvim giris kayit
  KoCaELiGeNcLiK.CoM  > Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi > Kocaeli Üniversitesi > Yüksekokullar > Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Kocaeli Etkinliklerine Bilet Hediye Ediyoruz

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı

Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu

Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 649
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu  (Okunma Sayısı 649 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
09 Ocak 2008, 20:42:27
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Üye No: 1
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
kocaeli-genclik@hotmail.com
Uyarı Puanı:
%0
« :»

KoCaELiGeNcLiK Söylüyor...
Okulumuz, sivil havacılık ile ilgili alanlarda gereksinim duyulan nitelikli bakım personeli ve ulaştırma işletmecilerinin yetiştirilmesi amacıyla 25 Mart 2005 yılında kurulmuştur. Elektrik-Elektronik Bakım, Gövde-Motor Bakım ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programlarından oluşmaktadır. Okulumuzda 1 yıl İngilizce hazırlık olmak üzere 5 yıl eğitim verilmektedir.

Okulumuz,

Havacılıktaki ileri teknolojileri anlayıp kullanabilecek, yüksek standartları uygulayabilecek nitelikli teknik elemanları ve yönetici kadroları yetiştirerek,
ülkemizde eksikliği çok duyulan, sivil havacılık alanında dışa bağımlılığı azaltacak, bilimsel ve özgün projeler geliştirip bu projelerin uygulamaya geçirerek havacılık endüstrisine katkılar sağlamayı amaçlamaktadır.
Okulumuzda aşağıdaki temeller üzerine oturtulmuş bir eğitim verilmektedir:

Havacılık, kullanılan teknolojiler, denetim mekanizmaları ve güvenlik standartları ile tam anlamıyla küresel bir endüstridir. Okulumuzun ders programları ve ders içerikleri ulusal ve uluslar arası havacılık otoritelerince belirlenmiş kurallara uygun hazırlanmıştır. Okulumuzdan mezun olan bir öğrencimiz edindiği bilgileri dünyanın her yerinde uygulayabilir.
Öğrencilerin meslek yaşamlarında arkalarında en büyük itici güç olacak takım çalışmasını sağlayacak şekilde bir eğitim almaları sağlanmaktadır. Bu nedenle tüm dersler takım çalışması, problem tabanlı öğrenme ve sorgulama ağırlıklıdır. Öğrencilere araştırma, sonuçlandırma, rapor sunma yetenekleri kazandıran seminerler yapılmaktadır.
Bölgemizin tüm imkânları kullanılarak, öğrencilerimizin ileri teknolojiye sahip laboratuarlarda ve yüksek teknolojiye sahip tesislerde eğitim almaları, böylelikle konularında yeterli bilgi ve beceriye sahip olup mesleki yeterliğe ulaşmaları sağlanmaktadır.
Okulumuz sektörde faal olarak çalışmakta olan, alanında öne çıkmış uzmanlardan düzenli eğitim yardımı almaktadır.

Kaynak:Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2008, 00:43:43 Yazar: KoCaELiGeNcLiK » Logged
KocaeliGenclik.Com
Robot Moderatör
Bağımlı Genç
*
Üye No: 9999
Karma 9999
View Profile
Offline Aktif
Aktiflik

Deneyim

Seviye

Kötü İtibar
Re: Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu
« Posted on: 02 Aralık 2008, 23:50:55 »

uyari

giris  kayit
Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu kocaelinde, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu izmitde, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu kocaelispor, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu körfez, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu kou, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu kocaeli üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu izmit üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu resimleri, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu videoları, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu videosu, Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu derince, gebze, saraybahçe, bekirpaşa
||| GoogleTagged |||

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

..:: Bu Konularda İlginizi Çekebilir ::..

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 390 Son Mesaj 09 Ocak 2008, 20:45:09
Yazar: KoCaELiGeNcLiK
Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 446 Son Mesaj 09 Ocak 2008, 20:47:38
Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 3 1231 Son Mesaj 01 Ekim 2008, 23:33:47
Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar « 1 2 » KoCaELiGeNcLiK 17 3618 Son Mesaj 30 Eylül 2008, 12:20:38
Yazar: curt cobeın
Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 1 483 Son Mesaj 08 Nisan 2008, 15:46:00
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi