Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara etiket takvim giris kayit
  KoCaELiGeNcLiK.CoM  > Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi > Kocaeli Üniversitesi > Meslek Yüksekokullar > Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Kocaeli Etkinliklerine Bilet Hediye Ediyoruz

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı

Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu

Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1711
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu  (Okunma Sayısı 1711 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
25 Ocak 2008, 15:05:20
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Üye No: 1
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
kocaeli-genclik@hotmail.com
Uyarı Puanı:
%0
« :»

KoCaELiGeNcLiK Söylüyor...
Okulumuzun Tarihçesi

Kocaeli Meslek Yüksekokulu 1976 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Örgün Öğretim Daire Başkanlığı'na bağlı olarak açılmış olup, ilk yıllarında Sevk ve İdare,Pazarlama, Elektrik,Motor programları olarak Eğitim-Öğretim faaliyetlerinde bulunmuş, 1981 yılında İşletme, Muhasebe ve Elektronik Programları da dahil edilmiştir. Kocaeli Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi ve Kocaeli Meslek Yüksekokulu'nun ilgili fakülte ve bölümleri, 20 Temmuz 1982 tarihli 41 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve bu Kararnamenin değiştirilerek kabulüne dair 30 Mart 1983 tarihli 2809 sayılı Yasa ile Yıldız Üniversitesine bağlanmış, 03 Temmuz 1992 tarih ve 3837 sayılı Yasa ile Kocaeli Mühendislik Fakültesi ile Kocaeli Meslek Yüksekokulu ayrılarak Kocaeli Üniversitesi adı altında örgütlenmiştir. Yüksekokulumuz Kullar'da Sayın Mustafa ÖZSOY tarafından bağışlanan arsa üzerine yapılan yeni binalarına 1992 yılında taşınmış olup, bu tarihten itibaren öğretime buradaki binalarında devam etmektedir. Okulumuz 1988 yılında YÖK Dünya Bankası Endüstriyel Eğitim Projesi kapsamına alınmış olup yönetici ve öğretim elemanı yetiştirme programları yanında atölye ve laboratuarların çağdaş imkanlar ile donanımı konusunda Proje tarafından sağlanan avantajlardan yararlanmıştır. Kocaeli Meslek Yüksekokulu YÖK-Dünya Bankası Endüstriyel Eğitim Projesi'ne bağlı 30 Yüksekokul'dan biri olup, öğrenci sayısı, öğretim elemanı kadrosu ve fiziki olanaklar yönünden ilk sıralarda yer almaktadır.

Teknik Programlar Bölümü

Selüloz ve Kagit Teknolojisi Programı
Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Programı
Endüstriyel Otomasyon Programı
Endüstriyel Elektronik Programı
Elektronik Haberlesme Programı
Elektrik Programı
Insaat Programı
Iklimlendirme ve Sogutma Programı
Kimya Teknolojisi Programı
Rafineri ve Petrokimya Programı
Makine Programı

İdari Programlar Bölümü

Pazarlama Bölümü
İşletme Bölümü
Bilgisayarli Muhasebe Bölümü
Büro Yönetimi ve Sekreterlik

Kaynak: Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu
Eser tanıtım amaçlı yayınlanmaktadır!
Telif sahibinin talep etmesi durumunda sitemizden kaldırılacaktır.
Eserin İçeriğinden sitemiz sorumlu değildir
KocaeliGenclik.Com
Robot Moderatör
Bağımlı Genç
*
Üye No: 9999
Karma 9999
View Profile
Offline Aktif
Aktiflik

Deneyim

Seviye

Kötü İtibar
Re: Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu
« Posted on: 02 Aralık 2008, 21:56:06 »

uyari

giris  kayit
Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu kocaelinde, Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu izmitde, Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu kocaelispor, Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu körfez, Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu kou, Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu kocaeli üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu izmit üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu resimleri, Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu videoları, Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu videosu, Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu derince, gebze, saraybahçe, bekirpaşa
||| GoogleTagged |||

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

..:: Bu Konularda İlginizi Çekebilir ::..

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 729 Son Mesaj 25 Ocak 2008, 16:14:27
Yazar: KoCaELiGeNcLiK
Kocaeli Üniversitesi Körfez Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 1795 Son Mesaj 25 Ocak 2008, 16:24:49
Kocaeli Üniversitesi Köseköy Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 2410 Son Mesaj 25 Ocak 2008, 16:35:44
Kocaeli Üniversitesi Yahya Kaptan Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 1052 Son Mesaj 25 Ocak 2008, 16:39:06
Kocaeli Üniversitesi Değirmenedere ALİ ÖZBAY Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 2 473 Son Mesaj 12 Eylül 2008, 00:45:11
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi