Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara etiket takvim giris kayit
  KoCaELiGeNcLiK.CoM  > Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi > Kocaeli Üniversitesi > Meslek Yüksekokullar > Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Kocaeli Etkinliklerine Bilet Hediye Ediyoruz

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı

Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu

Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 732
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu  (Okunma Sayısı 732 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
25 Ocak 2008, 16:14:27
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Üye No: 1
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
kocaeli-genclik@hotmail.com
Uyarı Puanı:
%0
« :»

KoCaELiGeNcLiK Söylüyor...
TARİHÇE
Kocaeli  Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak 01 EKİM 2001  tarihinde kurulan yüksekokulumuz, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ile Tıbbi Laboratuvar önlisans programlarıyla eğitim-öğretime başlamıştır. Yüksekokulumuz, bu eğitim-öğretimini İzmit’e bağlı Büyük Derbent Beldesindeki  kendisine tahsis edilen binalarda  sürdürmektedir.

2001-2002 öğretim yılında sadece 102 öğrenciyle eğitime başlayan yüksekokulumuz; 2002-2003 Eğitim-Öğretim yılında  II. Öğretim sınıflarının açılmasıyla  öğrenci sayısı 400’e çıkarmıştır. Yüksekokulumuz 2002-2003 Eğitim-Öğretim yılından  itibaren  I. ve II. Öğretimle eğitim-öğretim   faaliyetini devam etmektedir.

Yüksekokulumuzda 5 derslik, bir konferans salonu,  çok amaçlı toplantı salonu,  bir bilgisayar laboratuvarı, bir internet odası ve  bir tıbbi laboratuvar bulunmaktadır. Öğrenci kütüphanemiz kurulma aşamasındadır. Bununla birlikte, Yüksekokulumuzda ders veren toplam 8 akademik personelimiz ve bir araştırma görevlimiz mevcuttur

PROGRAMLAR
*TIBBİ DOKÜMANTASYON  VE  SEKRETERLİK
*TIBBİ LABORATUVAR

Kaynak: Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu
Eser tanıtım amaçlı yayınlanmaktadır!
Telif sahibinin talep etmesi durumunda sitemizden kaldırılacaktır.
Eserin İçeriğinden sitemiz sorumlu değildir
KocaeliGenclik.Com
Robot Moderatör
Bağımlı Genç
*
Üye No: 9999
Karma 9999
View Profile
Offline Aktif
Aktiflik

Deneyim

Seviye

Kötü İtibar
Re: Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu
« Posted on: 03 Aralık 2008, 00:04:00 »

uyari

giris  kayit
Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu kocaelinde, Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu izmitde, Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu kocaelispor, Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu körfez, Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu kou, Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu kocaeli üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu izmit üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu resimleri, Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu videoları, Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu videosu, Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu derince, gebze, saraybahçe, bekirpaşa
||| GoogleTagged |||

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

..:: Bu Konularda İlginizi Çekebilir ::..

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Kocaeli Üniversitesi Ali Rıza Veziroğlu Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 6 1120 Son Mesaj 11 Ekim 2008, 22:16:28
Yazar: serdar kılıç
Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 949 Son Mesaj 10 Ocak 2008, 22:11:51
Yazar: KoCaELiGeNcLiK
Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 1 1474 Son Mesaj 27 Eylül 2008, 21:48:48
Yazar: kocamaniso
Kocaeli Üniversitesi Gölcük Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 2 1772 Son Mesaj 18 Ekim 2008, 14:30:53
Yazar: baki kars
Kocaeli Üniversitesi Körfez Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 1795 Son Mesaj 25 Ocak 2008, 16:24:49
Yazar: KoCaELiGeNcLiK
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi