Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara etiket takvim giris kayit
  KoCaELiGeNcLiK.CoM  > Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi > Kocaeli Üniversitesi > Yüksekokullar > Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Kocaeli Etkinliklerine Bilet Hediye Ediyoruz

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu

Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 447
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu  (Okunma Sayısı 447 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
09 Ocak 2008, 20:47:38
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Üye No: 1
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
kocaeli-genclik@hotmail.com
Uyarı Puanı:
%0
« :»

KoCaELiGeNcLiK Söylüyor...
Hakkında 
            2005 yılında Kocaeli Üniversitesine bağlı olarak eğitim ve öğretim hayatına başlayan Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzda; 1 spor salonu, 10 derslik, fitness merkezi, spor bilimleri ve performans laboratuarı, bilgisayar laboratuarı, kütüphane, jimnastik salonu, 1’i çim diğeri toprak olmak üzere 2 adet futbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, yemekhane ve kafeterya mevcut olup 25 bayan, 15 erkek toplam 40 öğrenci öğrenim görmektedir.

Okulumuzun akademik kadrosunda

1 profesör

2 yardımcı doçent

5 öğretim görevlisi

1 okutman

olmak üzere toplam ( 9 ) dokuz öğretim elemanı bulunmaktadır.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ülkemizin spor alanında büyük ihtiyacı olan nitelikli beden eğitimi ve spor öğretmenlerini yetiştirmektedir. Mezunlar, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim kurumları ile dengi okullarda, Gençlik ve Spor Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında, engellilere yönelik sportif aktivitelerin eğitimi ve uygulamalarında, sağlıklı yaşam adıyla toplumsal yaşamımızda yer alan faaliyetlerin organizasyon ve uygulamalarında görev alabileceklerdir. Bölüm programında Genel Kültür, Spor Alan Bilgisi ve Öğretmenlik Meslek Bilgisi kapsamındaki ders ve uygulamalara yer verilir

Antrönörlük
Rekreasyon
Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği

Kaynak:Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu
KocaeliGenclik.Com
Robot Moderatör
Bağımlı Genç
*
Üye No: 9999
Karma 9999
View Profile
Offline Aktif
Aktiflik

Deneyim

Seviye

Kötü İtibar
Re: Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu
« Posted on: 03 Aralık 2008, 01:02:37 »

uyari

giris  kayit
Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu kocaelinde, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu izmitde, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu kocaelispor, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu körfez, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu kou, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu kocaeli üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu izmit üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu resimleri, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu videoları, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu videosu, Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu derince, gebze, saraybahçe, bekirpaşa
||| GoogleTagged |||

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

..:: Bu Konularda İlginizi Çekebilir ::..

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 650 Son Mesaj 09 Ocak 2008, 20:42:27
Yazar: KoCaELiGeNcLiK
Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 391 Son Mesaj 09 Ocak 2008, 20:45:09
Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 3 1232 Son Mesaj 01 Ekim 2008, 23:33:47
Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar « 1 2 » KoCaELiGeNcLiK 17 3619 Son Mesaj 30 Eylül 2008, 12:20:38
Yazar: curt cobeın
Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 1 484 Son Mesaj 08 Nisan 2008, 15:46:00
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi