GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
Üye No: 1
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
Uyarı Puanı:
 %0
|
 |
« :» |
|
Hakkında 2005 yılında Kocaeli Üniversitesine bağlı olarak eğitim ve öğretim hayatına başlayan Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzda; 1 spor salonu, 10 derslik, fitness merkezi, spor bilimleri ve performans laboratuarı, bilgisayar laboratuarı, kütüphane, jimnastik salonu, 1’i çim diğeri toprak olmak üzere 2 adet futbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, yemekhane ve kafeterya mevcut olup 25 bayan, 15 erkek toplam 40 öğrenci öğrenim görmektedir.
Okulumuzun akademik kadrosunda
1 profesör
2 yardımcı doçent
5 öğretim görevlisi
1 okutman
olmak üzere toplam ( 9 ) dokuz öğretim elemanı bulunmaktadır.
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ülkemizin spor alanında büyük ihtiyacı olan nitelikli beden eğitimi ve spor öğretmenlerini yetiştirmektedir. Mezunlar, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim kurumları ile dengi okullarda, Gençlik ve Spor Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında, engellilere yönelik sportif aktivitelerin eğitimi ve uygulamalarında, sağlıklı yaşam adıyla toplumsal yaşamımızda yer alan faaliyetlerin organizasyon ve uygulamalarında görev alabileceklerdir. Bölüm programında Genel Kültür, Spor Alan Bilgisi ve Öğretmenlik Meslek Bilgisi kapsamındaki ders ve uygulamalara yer verilir
Antrönörlük Rekreasyon Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği
Kaynak:Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu
|