Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara etiket takvim giris kayit
  KoCaELiGeNcLiK.CoM  > Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi > Kocaeli Üniversitesi > Fakülteler > Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Kocaeli Etkinliklerine Bilet Hediye Ediyoruz

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı

Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi

Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 252
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi  (Okunma Sayısı 252 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
06 Ocak 2008, 12:28:27
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Üye No: 1
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
kocaeli-genclik@hotmail.com
Uyarı Puanı:
%0
« :»

KoCaELiGeNcLiK Söylüyor...
Fakülte Hakkında...

Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1992 yılında kurulmuş ve 1993- 1994 Eğitim Öğretim yılında eğitim faaliyetine başlamıştır. Fakültemizde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümleri olmak üzere beş akademik birimde örgün ve ikinci öğretimde eğitim verilmektedir.

Akademik kadromuzda 14 Profesör, 8 Doçent, 33 Yardımcı Doçent, 3 Öğretim Görevlisi, 41 Araştırma Görevlisi olmak üzere 99 akademisyen bulunmaktadır. Ayrıca 18 idari personel ile hizmet verilmektedir. 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılı itibarı ile Fakültemizde 2349'u örgün, 1896'sı ikinci öğretim olmak üzere toplam 4335 öğrenci eğitim görmektedir. Örgün öğretimde 24 öğrenciye bir öğretim elemanı, ikinci öğretimde ise 19 öğrenciye bir öğretim elemanı düşmektedir.

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, 21'inci yüzyılın gereksinimlerine uygun, katılımcı, özgürlükçü bir eğitim veren Fakültemiz 2004 yılından itibaren faaliyetlerine Umuttepe Yerleşkesi'nde devam etmektedir. Umuttepe yerleşkesi çağdaş ve depreme dayanıklı mimarisi, altyapısı ve teknik donanımı ile modern bir akademik ortam sunmaktadır. Fakültemiz bünyesinde öğrencilerimizin yararlanabilecekleri iki adet modern bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır. Yurtdışı ve Yurtiçi Öğrenci Değişimi Programları kapsamında öğrencilerimiz Türkiye'deki diğer üniversitelerde ve AB üyesi ülkelerin üniversitelerinde bir veya iki yarıyıl eğitim görebilmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz Fakültemizdeki diğer bölümlerle birlikte, İletişim Fakültesi'nin Gazetecilik, Radyo Televizyon-Sinema ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümleri ile Felsefe Bölümü'nde ÇAP yapabilmektedirler.

Fakültemizin tüm bölüm ve öğretimlerinde Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı uygulanmaktadır. Hazırlık sonrasında ise, öğrencilerimiz diğer derslerinin yanı sıra 6 yarıyıl boyunca önkoşullu İngilizce dersi almaktadırlar.

Nitelikli ve özverili eğitim kadromuzla Türkiye'nin 21. yüzyılda daha da fazla gelişmesi ve yükselmesi için çalışıyoruz. Üniversite adayı gençlerin kampusumuzu ve Fakültemizi ziyaret etmelerinden mutluluk duyacağımızı paylaşmak istiyoruz.

Prof. Dr. Abdurrahman FETTAHOĞLU
DEKAN

Bölümler
::: İşletme Bölümü

::: İktisat Bölümü

::: Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

::: Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

::: Uluslararası İlişkiler Bölümü

Ulaşım

1. Kandıra Çıkışı'ndan (Doğu) Umuttepe Yerleşkesi'ne Ulaşım için aşağıdaki hattı takip edebilirsiniz.

2. KOU Anıtpark Yerleşkesin'nden Umuttepe Yerleşkesine ulaşmak için aşağıdaki hattı takip edebilirsiniz.

3. İzmit Batı çıkışından Umuttepe Yerleşkesine ulaşmak için aşağıdaki hattı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi
(06 Ocak 2008)
KocaeliGenclik.Com
Robot Moderatör
Bağımlı Genç
*
Üye No: 9999
Karma 9999
View Profile
Offline Aktif
Aktiflik

Deneyim

Seviye

Kötü İtibar
Re: Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi
« Posted on: 03 Aralık 2008, 00:01:22 »

uyari

giris  kayit
Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi kocaelinde, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi izmitde, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi kocaelispor, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi körfez, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi kou, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi kocaeli üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi izmit üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi resimleri, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi videoları, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi videosu, Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi derince, gebze, saraybahçe, bekirpaşa
||| GoogleTagged |||

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

..:: Bu Konularda İlginizi Çekebilir ::..

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Fakülteler KoCaELiGeNcLiK 0 189 Son Mesaj 06 Ocak 2008, 12:31:49
Yazar: KoCaELiGeNcLiK
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Fakülteler KoCaELiGeNcLiK 0 138 Son Mesaj 06 Ocak 2008, 12:37:22
Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Fakülteler KoCaELiGeNcLiK 0 236 Son Mesaj 06 Ocak 2008, 12:48:44
Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fakülteler KoCaELiGeNcLiK 0 243 Son Mesaj 06 Ocak 2008, 12:57:42
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 840 mezun verdi Kocaeli Haberleri Forum_Robotu 0 44 Son Mesaj 12 Haziran 2008, 14:59:45
Yazar: Forum_Robotu
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi