Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara etiket takvim giris kayit
  KoCaELiGeNcLiK.CoM  > Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi > Kocaeli Üniversitesi > Meslek Yüksekokullar > Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Kocaeli Etkinliklerine Bilet Hediye Ediyoruz

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı

Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu

Cevaplar 17
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 3619
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu  (Okunma Sayısı 3619 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
13 Ocak 2008, 23:36:44
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Üye No: 1
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
kocaeli-genclik@hotmail.com
Uyarı Puanı:
%0
« :»

KoCaELiGeNcLiK Söylüyor...
TARİHÇE
Kocaeli Üniversitesine bağlı Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu 1994-1995 eğitim-öğretim döneminde İlçemize bağlı Tavşancıl Beldesinde eğitime başlamıştır.  Bu dönemde Türkiye’de ilk defa, iki yıl süreli eğitim yapmak üzere Boya Teknolojisi programı açılarak 30 öğrenci alınmıştır. Takiben 1995-1996 eğitim-öğretim döneminde Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı açılmıştır,  Meslek Yüksekokulumuz 1998-1999 Eğitim Öğretim yılında Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. ve Uzunyol Holding’in üniversitemize devredilen tarihi Sümerbank  lojmanlarını tadilat etmesi sonrasında Marshall Yerleşkesinde eğitime başlamıştır. Ardından ise Kozmetik Sektöründeki eğitilmiş personel gereksinmesi dikkate alınarak Kozmetik Teknolojisi programı, .  2000 yılında ise; Mağaza İşletmeciliği, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, İnşaat ve Sanayi Boyaları Uygulama Teknolojisi ve Dış ticaret Programları ile 2003-2004 eğitim-öğretim yılında Özel Güvenlik ve Koruma  Programı açılmıştır.

TEKNİK PROGRAMLAR

BOYA TEKNOLOJİSİ                                                                                                                     
KOZMETİK TEKNOLOJİSİ
YALITIM TEKNOLOJİSİ 
FOTOĞRAFÇILIK ve KAMERAMANLIK
İŞÇİ SAĞLIĞI ve İŞ GÜVENLİĞİ
Çevre Temizlik Hizmetleri ProgramI   

İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR

DIŞ TİCARET
MUHASEBE
İŞLETME
ÖZEL GÜVENLİK ve KORUMA
LOJİSTİK
GİRİŞİMCİLİK ve PROJE YÖNETİMİ ASİSTANLIĞI

Okulumuz

Kocaeli üniversitesine bağlı Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu 1994-1995 eğitim öğretim döneminde eğitime başlamıştı. Bu dönemde Türkiye’de ilk defa iki, yıl süreli eğitim yapmak üzere “Boya teknolojisi1 programı  açarak otuz öğrenci alınmıştır.1995-1996 eğitim öğretim döneminde “Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları” programı, 1998-1999 eğitim döneminde kozmetik sektöründeki eğitilmiş personel gereksinimi dikkate alınarak “Kozmetik Teknolojisi” programı açılmıştır. 2000 yılında ise “Mağaza İşletmeciliği”, “Fotoğrafçılık ve Kameramanlık” , “İnşaat ve Sanayi Boyaları Uygulama Teknolojisi” ve “Dış Ticaret” programları açılmıştır. Günümüzde artık önemi daha fazla hissedilen firma, hane ve kişilerin güvenliklerine yönelik eğitimli elemanların yetiştirilmesi amacıyla 2003-2004 eğitim döneminde “Özel Güvenlik ve Koruma” Programı açılmıştır.

Marshall kampusü

Marshall kampusu 1998-1999 eğitim yılında Marshall AŞ'nin üniversitemize devredilen tarihi Sümerbank  lojmanlarını tadilat etmesi sonrasında açılmıştır ve bugün 1600 öğrenciye  eğitim vermektedir. Kampus alanında 37 derslik iki bilgisayar,bir genel kimya ,bir kozmetik,bir fotoğraf, bir boya uygulama laboratuarı,bir kütüphane,bir konferans salonu, bir radyo TV stüdyosu bir öğrenci yemekhanesi bir kantin ve 08.30-17.30 saatleri arasında sağlık hizmeti verilen mediko sosyal merkezi bulunmaktadır.

Ulaşım

Marshall kampusu,kara ,deniz ve den-mir yolu ulaşımına son derece elverişli bir konumdadır.İstanbul ve İzmit’ten tren ve toplu taşıma araçları ile günün her saati ulaşım imkanları vardır.Bunun yanı sıra Karamürsel-Hereke arasında tarifeli vapur seferleri mevcuttur.

Öğrencilerimiz kampus alanına çok yakın üniversitemiz vakfına ait 500 yatak kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurtlarında barınma imkanına sahiptirler

KANTİNİMİZ

Ulaşım:

Kaynak:Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu
KocaeliGenclik.Com
Robot Moderatör
Bağımlı Genç
*
Üye No: 9999
Karma 9999
View Profile
Offline Aktif
Aktiflik

Deneyim

Seviye

Kötü İtibar
Re: Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu
« Posted on: 03 Aralık 2008, 00:55:30 »

uyari

giris  kayit
Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu kocaelinde, Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu izmitde, Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu kocaelispor, Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu körfez, Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu kou, Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu kocaeli üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu izmit üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu resimleri, Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu videoları, Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu videosu, Kocaeli Üniversitesi Hereke Ö.İ.Uzunyol Meslek Yüksek Okulu derince, gebze, saraybahçe, bekirpaşa
28 Ağustos 2008, 06:26:49
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Üye No: 12924
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

can19 Söylüyor...
boya teknolojisi okuyunca ne oluyorsun ben anlamadım ya Cheesy
28 Ağustos 2008, 21:34:01
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 :»

Boya teknisyeni olucaksin eğer 2 yıllık ile kalırsa fabrikalarde biraz abes olabilir ama amele gibi çalışırsın.  Roll Eyes
10 Eylül 2008, 18:34:30
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Üye No: 13185
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #3 :»

curt cobeın Söylüyor...
can19 tıp okuosun heralde boya okuyup ne olcaksın der gibi tavır yapmışın kendi çapında ben mimarsinan güzelsanatlar üniversi şan bölümünü bıraktım bu sene boya tek okuycam ins kimya müh geçiş yaparım ama senin gibilerde nolcak felan dio ya ayar oluorum biraz hayatı tanı nolcağını anlarsın hiç bu triplerede gerek kalmaz öğrenirsin alay edercesine deil ihtiyaç için
 Undecided
10 Eylül 2008, 21:12:01
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #4 :»

Bugün bir çöpcü'de bile bir vazıf aranıyorsa eğer boya teknolojisinde neden aranmasın ki Huh?
11 Eylül 2008, 16:14:46
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #5 :»

curt cobeın Söylüyor...
yanlız okula gittim gördüm derslik yazan küçük binalar var oradamı ders görücez bide bilgisi olan varmı herekeden gölcüğe vapur varmı yada ev arkadaşı arayan
11 Eylül 2008, 17:26:17
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #6 :»

curt cobeın Söylüyor...
ya ew tutmayı düşünüoruz iki ark var ben ikinci öğretim dier ark da ole düşünen varsa bana cwp atabilirmi yoksa yollarda geçicek hayatımız
12 Eylül 2008, 00:49:48
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #7 :»

Deniz ulaşımı var buradan bakabilirsiniz.
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Linkleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.kocaeli.bel.tr/content.asp?categoryID=327&contentID=9986
12 Eylül 2008, 16:42:50
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #8 :»

curt cobeın Söylüyor...
çok sağol Wink
12 Eylül 2008, 16:44:45
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #9 :»

curt cobeın Söylüyor...
yok vapur saatleride uymuo ya herekede yurtta felan kalan varsa beni biraz bilgilendirebilirmi olmadı ev tutcam adam bulamıom ev için delircem  Shocked
12 Eylül 2008, 20:31:28
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #10 :»

Sınıf'taki ark.'larından belki bulabilirsin aynı kaderi paylaşıyor olabilirsiniz Smiley
22 Eylül 2008, 03:47:40
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Üye No: 13840
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #11 :»

man in the box Söylüyor...
o değil de,eve çıkmaya yeltenipte çekinen falan varsa benle bir irtibat haline geçebilirse müteşekkür olurum..

27 Eylül 2008, 02:35:35
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Üye No: 14067
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #12 :»

gürkan01 Söylüyor...
oncelıkle merhaba ben işçi saglıgı ve guvenlıgı bolumune gelıcem ama bolum arslanbeydemı herekedemı ben arslanbeyde kayıt oldum ama okulumun nerde oldugunu tam olarak bılmıyorum yanı bu bolum ınternette herekede gozukuyor bana bı bılgı verın lutfen ya Roll Eyes
28 Eylül 2008, 23:28:56
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Üye No: 14067
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #13 :»

gürkan01 Söylüyor...
bana bilgi veren yokmu ya arkadaslar  Sad
29 Eylül 2008, 00:54:11
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #14 :»

Hocam senin bölüm hereke'de gözüküyor. Sen işini garantiye al ve şu numaralardan bilgi al.

Arslanbey Meslek Yüksekokulu :Tel :0 262 351 32 81
Hereke Ö.İ.Uzunyol M.Y. Okulu :Tel : 0 262 511 56 75
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Tel: 0262 303 12 82

Bilgi işlemi ararsan yardımcı olurlar sana.
||| GoogleTagged |||

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir