Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara etiket takvim giris kayit
  KoCaELiGeNcLiK.CoM  > Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi > Kocaeli Üniversitesi > Meslek Yüksekokullar >  Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Kocaeli Etkinliklerine Bilet Hediye Ediyoruz

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu

Cevaplar 27
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 3906
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu  (Okunma Sayısı 3906 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
25 Ocak 2008, 17:03:08
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Üye No: 1
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
kocaeli-genclik@hotmail.com
Uyarı Puanı:
%0
« :»

KoCaELiGeNcLiK Söylüyor...
TARİHÇE
Meslek Yüksekokulumuzun binası Dünya ve Olimpiyat şampiyonumuz aynı zamanda bir eğitim gönüllüsü olan Gazanfer Bilge Tarafından finansmanı sağlanarak yapılmıştır.   

Meslek Yüksekokulumuz eğitim-öğretim faaliyetlerine 2005-2006 öğretim Yılında başlamıştır, Şu anda aynı yerdeki  Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu binasında hizmet vermektedir. Temeli atılan ve 2006-2007 öğretim yılında tamamlanması planlanan yeni okulumuzun 5000 öğrenciye hizmet verecek şekilde projelendirilmiştir.

Şu anda Su Ürünleri Programı (I ve II öğretim), İşletme Programı, Halkla İlişkiler Programı ve Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı olmak üzere dört bölüm faaliyet göstermektedir. 2006-2007 yılında yukarıdaki programlardan İşletme, Halkla İlişkiler ve Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programlarının ikinci öğretimlerinin faaliyete geçirilmesi ve Muhasebe programının açılması planlanmıştır.

Okulumuzun nitelikli akademik personel ihtiyacını karşılamak amacıyla yine Rektörlüğümüzün ve Üniversite Yönetiminin destekleri sonucu akademik ilan yolu ile yeterli sayıda akademik personel alımı gerçekleştirilmiştir. Şu anda okulumuzun akademik personel sayısı 8 olup, Üniversite içi görevlendirmelerde göz önüne alındığında toplam 15’dir. Okulumuz kadrosunda 5 idari personel görev yapmaktadır.

Okulumuzda 2005-2006 öğretim yılında dört bölümde toplam 329 öğrenci eğitim görmektedir. 2006-2007 yılında ise planlanan Bölümlerin faaliyete geçmesi ile birlikte öğrenci sayımız 700 olacaktır.

Okulumuzun 2005-2006 eğitim yılında Hizmet verdiği Gazanfer Bilge Spor Yüksek Okulu Binası
[/b]

Bölümler 
- Su Ürünleri
- Halkla İlişkiler
- Büro Yönetimi ve  Sekreterlik
-İşletme
-Muhasebe

ULAŞIM

Okulumuz Karamürsel Kavak mevkii Gazanfer Bilge mahallesindedir. Kocaeli ili şehir merkezine 40 Km. Yalova ili şehir merkezine 20 Km. Bursa ili şehir merkezine 110 Km. uzaklıktadır. İstanbul İlinden Karayolu ve deniz yolu (Yalova Topçular ile Kartal, Bostancı ve Yenikapı arasında hızlı feribot ve arabalı vapuru ile) ulaşım mevcuttur bu hatlara ilişkin tarife aşağıda sunulmuştur.

Kocaeli İlinden Karamürsel İlçesine tarifeli olarak (sabah 06- aksam 24 arasında 10 dakikada bir servis) kara ulaşımı mevcuttur. ayrıca Kocaeli Karamürsel arsında tarifeli (Kocaeli Belediyesi Deniz otobüsü tarifesi aşağıda sunulmuştur) deniz otobüsü seferi vardır.

Karamürsel merkezinden Gazanfer Bilge Mahallesine karşılıklı olarak 15 dakikada bir tarifeli sefer yapılmaktadır.Kocaeli ili ve Hereke ilçesi ile Karamürsel arasında tarifeli deniz otobüsü seferleri mevcuttur.

İstanbul ile Karamürsel arasında alternatif ulaşım güzergahları şunlardır.

- Şehirler Arası Otobüsler

- İstanbul Hereke Demiryolu Bağlantısı (Adapazarı Ekspresi) ve Hereke'den deniz otobüsü bağlantısı ile Karamürsel

- İstanbul Belediyesi Denizcilik işletmeleri (Yalova Topçular- Yeni Kapı, Yalova Topçular- Bostancı, Yalova Topçular-Kartal). Yalova Topçular ile Gazanfer Bilge Mahallesi arasında tarifeli seferler mevcuttur.

Kaynak:  Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu
Eser tanıtım amaçlı yayınlanmaktadır!
Telif sahibinin talep etmesi durumunda sitemizden kaldırılacaktır.
Eserin İçeriğinden sitemiz sorumlu değildir
KocaeliGenclik.Com
Robot Moderatör
Bağımlı Genç
*
Üye No: 9999
Karma 9999
View Profile
Offline Aktif
Aktiflik

Deneyim

Seviye

Kötü İtibar
Re: Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu
« Posted on: 03 Aralık 2008, 00:59:12 »

uyari

giris  kayit
Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu kocaelinde, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu izmitde, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu kocaelispor, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu körfez, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu kou, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu kocaeli üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu izmit üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu resimleri, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu videoları, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu videosu, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu derince, gebze, saraybahçe, bekirpaşa
06 Eylül 2008, 13:38:18
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Üye No: 12979
Karma 1
Bedenim Ankara'da,ruhum İstanbul'da dolaşıyor hala

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

_tuba_ Söylüyor...
Gazanferi kazanan yok mu arkadaşlar Cry
_tuba_'in Imzasi

Bedenim Ankara'da ruhum İstanbul'da dolaşıyor hala..Sad
06 Eylül 2008, 14:52:42
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 :»

2329 Görüntülenme 1 Mesaj Çoğu kazanan arkadaş herhalde okulu beğenmedi.
07 Eylül 2008, 12:10:35
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Karma 1

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #3 :»

_tuba_ Söylüyor...

2329 Görüntülenme 1 Mesaj Çoğu kazanan arkadaş herhalde okulu beğenmedi.

Yoo ben beğendim ama fakülteler gibi olmaması insanın canını sıkıyor.Okul zaten 2 yıl önce yapılmış yeni hoş özellikler manzarasına diyecek hiçbir şey yok maviyle yeşilin buluştuğu bir noktada.Karşıda harika kocaman bir körfez,etraf yeşil...Okul fena değğil bence zaten herşey  çok yeni ama okulun manzarası ve içi daha güzel
11 Eylül 2008, 16:19:13
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Üye No: 13185
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #4 :»

curt cobeın Söylüyor...
gazanfer bilge myo da okuyan bi ark var 2 sınıfa geçti su ürünleri bölümü gayet ii olduğunu soledi okulu için tabi anlatılmaz yaşanmalı duymayla ne kadar olur bilmm
11 Eylül 2008, 17:01:36
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Karma 1

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #5 :»

_tuba_ Söylüyor...

gazanfer bilge myo da okuyan bi ark var 2 sınıfa geçti su ürünleri bölümü gayet ii olduğunu soledi okulu için tabi anlatılmaz yaşanmalı duymayla ne kadar olur bilmm

Öyle anlatılmaz yaşanmalı gibi şeylere girmeyelim istersen abartmayalım normal bi myo işte
11 Eylül 2008, 17:12:54
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Üye No: 13185
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #6 :»

curt cobeın Söylüyor...
bilmem okulunun senin için iyi olması gözünde büyümesi veya pişmanlıhın derslerinle orantılı senin elinde o anlamda demiştim ben ole anlatılmaz yaşanmalı gibi konular dan ne anlaya bildiysen onu da ben anlamadım
12 Eylül 2008, 00:44:36
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #7 :»

Her okulun ve her kişinin okula göre fikri değişiyor bunu bilmeyen yok o yüzden , hiçbir şey yaşamadan anlatılmaz.
12 Eylül 2008, 14:14:58
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Üye No: 13357
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #8 :»

süreyya Söylüyor...
MRB ARKADAŞLAR BEN DE GAZANFER BİLGEYİ KAZANDM MUHASEBE BÖLÜMÜNÜ.KARAMÜRSELİ HİÇ BİLMİYORM BEN YA UMARIM FAZLA SIKINTI ÇEKMEM.
12 Eylül 2008, 14:19:54
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #9 :»

süreyya Söylüyor...
PARDON TUBA ARKADAŞIM SEN NERELİSİN YANİ SEN DE YABANCI MISN BURAYA?YURT ÇIKTI MI GAZANFERİ KAZANAN ARKADAŞLAR?BEN 51. YEDEĞİM NOLUR YA ÇIKAR MI ACABA BİLMİYORM YARDMCI OLUR MUSUNZ Smiley
12 Eylül 2008, 14:24:29
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #10 :»

süreyya Söylüyor...
YA ARKADAŞLAR BEN HARÇ PARASINI DAHA YATRMADIM BAŞVURU YAPTIĞIM İÇİN .ŞİMDİ NOLCAK NE ZAMAN YATIRILACAK HİÇ BİŞE BİLMİYORM.OKUL 22 SİNE BAŞLIOMUŞ DERS SEÇME DİLEKÇE FİLAN MI OLCAKMIŞ.YARDMCI OLURSANZ MEMNUN OLURUM ARKADAŞLAR  Wink
12 Eylül 2008, 20:28:51
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #11 :»

Kayıt Yenileme İşlemleri 15-19 Eylül ama siz yeni kayıtsınız geçen hafta harc parasını yatırmanız gerekiyordu. Önümüzdeki pazartesi (15 Eylül) 'de yatırmayı deneyin. Ders seçimi için ilk sene sizlere sorumlu öğretmeniniz yardımcı olacaktır. Acele etmenize gerek yok. İlk hafta okul'a giderek muaf sınavlar'ına girebilirsiniz. Benden bir tüyo  Wink
14 Eylül 2008, 00:36:35
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #12 :»

süreyya Söylüyor...
çok teşekür ederim saolun
14 Eylül 2008, 00:41:13
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #13 :»

Sizler'de sağol'un Harc paraları bu sene 85-90 Ytl civarı olabilir.
14 Eylül 2008, 17:36:33
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Karma 1

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #14 :»

_tuba_ Söylüyor...
Evet 81 buçuk ytl iki dönemde.Ben gazanferde büro yönetimi ve sekreterlik bölümünde olucam.Merak etme süreyya bende yabancıyım ama fazla sayılmaz abimler kocaelinde çünkü.dayımda orda plajyolunda ikamet ediyor yani fazla yabancı sayılmam  Undecided biraz biliyorum kocaeliyi.Ankara'da yaşıyorum evde kalıcam ben yurtta değil.DGS'yi düşünüyor musunuz Undecided
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2008, 17:39:34 Yazar: _tuba_ » Logged
||| GoogleTagged |||

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir