Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara etiket takvim giris kayit
  KoCaELiGeNcLiK.CoM  > Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi > Kocaeli Üniversitesi > Meslek Yüksekokullar > Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Kocaeli Etkinliklerine Bilet Hediye Ediyoruz

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı

Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu

Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 1475
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu  (Okunma Sayısı 1475 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
13 Ocak 2008, 22:30:10
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Üye No: 1
Karma 270
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
kocaeli-genclik@hotmail.com
Uyarı Puanı:
%0
« :»

KoCaELiGeNcLiK Söylüyor...
Öğrenim Dili: Türkçe
Yerleşimi: Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı, Turizm ve Otelcilik Programı ağırlıklı Derbent Meslek Yüksekokulu Izmit iline 18 km mesafede
Programlar:

Turizm Otelcilik I.Öğretim (Kontenjan: 150)

Turizm Otelcilik II.Öğretim (Kontenjan :130)

Turizm Rehberliği (Kontenjani:50)

Seyahat İşletmeciliği (Kontenjani:50)

Seyahat İşletmeciliği II. Öğretim (Kontenjani:50)

Eğitim Süresi: 2 yıllık eğitim
Toplam Akademik Personel Sayısı:16 -Dağılım: Pror. Dr.1 adet, Y. Doç.Dr. 4 adet, Öğretim Görevlisi: 8 adet Okutman:2 adet, Uzman 1 Adet

Toplam Öğrenci Sayisi: Toplam : 818, Kız:402, Erkek:416
Kayıt Şartları: Diploma aslı Nufus Cüzdan Sureti İkametgah ÖSYM kimlik belgesi ÖSYM Sınav Sonuç belgesi 12 adet vesikalık fotoğraf Öğrenim harcı Makbuzu.

SOSYAL

Sosyal ve kültürel etkinlikler : Öğrenciler arasında sporun yaygınlaştırılması amacı ile Futbol takımları oluşturulmuş ve sınıflar arası futbol müsabakaları yapılmaktadır.

Spor Tesisleri ve Faaliyetler : Yüksekokulumuza 50 metre mesafede Derbent beldesinde futbol sahası bulunmaktadır. Ayrıca okulumuz binası içinde bir basket, voleybol ve tenis kortu yapılmaktadır.

Öğr.Kulüpleri ve Faaliyet alanları : Öğrenciler arasında yararlı kulüplerin oluşması için gerekli katkı yapılmaktadır.

PROGRAMLAR

Turizm Otelcilik  I - II. Öğretim

ÖSYM kodu :-
Eğitim süresi :2
Yatay/Dikey Geçiş Koşulları :
1. Not ortalaması en az % 65 olması,
2. Disiplin cezası alınmamış olması,
3.Alttan dersin olmaması,
4. Yüksekokulun Yatay Geçiş kontenjanına dahil olmak,
5. En az üçüncü yarıyıl öğrencisi olmak

Turizm Rehberliği

ÖSYM kodu : -
2. Disiplin cezası alınmamş olması,
4. Yüksekokulun Yatay Geçiş kontenjanına dahil olmak,

Turizm ve Seyahat İşletmeciliği

ÖSYM kodu : -
2. Disiplin cezası alınmamş olması,
4. Yüksekokul'un Yatay Geçiş kontenjanına dahil olmak,

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA OLANAKLARI

Bilgisayar Laboratuvarları : Yüksekokulun Bilgisayar Laboratuvarında halen 25 adet Bilgisayar mevcuttur. Mesleğe yönelik olarak Bilgisayar uygulamalar yapılmaktadır.

Yabancı Dil Laboratuvarı: Dil eğitimine katkı sağlaması amacı ile bilgisayar ve Video destekli ingilizce pratikleri yapılmaktadır.

Servis Uygulamaları Laboratuvarı: Servis Laboratuvarı 1 adet bar, 10 adet servis masası ve diğer malzemeler ile donatılmıştır.

Uygulama Mutfağı: Mutfak Yönetimi Programında olan öğrencilerin uygulama alanları olan uygulama mutfağı 8 adet ocak ve mutfak gereçleri ile donatılmıştır.

Kütüphaneler: Çalışma odası olarak değerlendirilen salonda öğrencilere mevcut kitaplar ve Internet donanımlı bilgisayar ile hizmet verilmektedir.

Kaynak:Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu
KocaeliGenclik.Com
Robot Moderatör
Bağımlı Genç
*
Üye No: 9999
Karma 9999
View Profile
Offline Aktif
Aktiflik

Deneyim

Seviye

Kötü İtibar
Re: Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu
« Posted on: 03 Aralık 2008, 00:25:46 »

uyari

giris  kayit
Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu kocaelinde, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu izmitde, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu kocaelispor, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu körfez, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu kou, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu kocaeli üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu izmit üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu resimleri, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu videoları, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu videosu, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu derince, gebze, saraybahçe, bekirpaşa
27 Eylül 2008, 21:48:48
Profil Bilgileri
GeNc Üye
*
Üye No: 14098
Karma 0

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

kocamaniso Söylüyor...
bende bu sene turizm ve otelcilik ikinci öğretim bölümüne yerleştim başka bu bölümde okuyan arkadaş varmı
||| GoogleTagged |||

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

..:: Bu Konularda İlginizi Çekebilir ::..

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Kocaeli Üniversitesi Derbent Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 919 Son Mesaj 09 Ocak 2008, 20:51:06
Yazar: KoCaELiGeNcLiK
Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 732 Son Mesaj 25 Ocak 2008, 16:14:27
Kocaeli Üniversitesi Körfez Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 1795 Son Mesaj 25 Ocak 2008, 16:24:49
Kocaeli Üniversitesi Yahya Kaptan Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 0 1053 Son Mesaj 25 Ocak 2008, 16:39:06
Kocaeli Üniversitesi Değirmenedere ALİ ÖZBAY Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokullar KoCaELiGeNcLiK 2 473 Son Mesaj 12 Eylül 2008, 00:45:11
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi