Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bana Bunu Yapma

KoCaELiGeNcLiK.CoM « Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi « Kocaeli İzmit « Kocaeli Büyükşehir Belediyesi « KOCAELİ ARICILAR BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN’A ZİYARET

KOCAELİ ARICILAR BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN’A ZİYARET

Forum_Robotu « 24 Haziran 2008, 19:29:08 »

24 Jun 2008

Kocaeli Arıcılar Birliği yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Arıcılığı tekniğine göre yapmanın büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu KO-MEK bünyesinde verilen eğitimlerden birinin de arıcılık olduğunu söyledi.

YENİ YÖNETİM HAZIR BULUNDU

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Kocaeli Arıcılar Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz, 2. başkan Selahattin Akçay, yöneticiler Yaşar Akman, Musa Özel, Muharrem Dikbaş, Niyazi Sağlık M. Remzi Turgut ile Ali Fidan katıldı. Kabulde konuşan Kocaeli Arıcılar Birliği Başkanı Yılmaz, yaklaşık iki ay önce gerçekleştirilen genel kurul sonucunda yönetime seçildiklerini belirterek, Başkan Karaosmanoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

BALI SATMAK İSTİYORUZ

Birliğin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, Kocaeli’nde yılda 80-100 ton kestane balı üretildiğini belirterek, önümüzdeki dönemde üretilen bu balları birlik aracılığıyla satmak istediklerini söyledi.

KO-MEK ARICILIK KURSU VERİYOR

Başkan Karaosmanoğlu da, Kocaeli Arıcılar Birliği’nin nazik ziyaretine teşekkür ederek, Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetimi kutladı. Arıcılığı tekniğine göre yapmanın büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu KO-MEK bünyesinde arıcılık konusunda eğitim verdiklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu bu kurslara Kocaeli Arıcılar Birliği’nin de destek vermesi halinde yenilerin açılabileceğini ifade etti.

Ziyarette birlik üyeleri Başkan Karaosmanoğlu’na kestane balı ile polen hediye etti.

Devamini Oku

Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir