12 Apr 2008
Kocaeli’nin ilköğretim okullarında yaygın hale getirilen kitap okuma seferberliğinin temelinin atıldığı Karamürsel Ereğli beldesinin Güzelkıyı İlköğretim Okulu öğrencilerine ödül dağıtıldı. Törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bundan sonra kitap okuma yarışmalarında ilk üçe giren öğrencilere bilgisayar vereceğini açıkladı.
ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Kitap okuma kampanyasında büyük başarı gösteren Güzelkıyı İlköğretim Okulu’nda, düzenlenen törenle öğrencilere ödül verildi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dereköy Belediye Başkanı Ali Kocabıçak, Yalakdere Belediye Başkanı Osman Özçiçek, Ereğli Belediye Başkanı Mustafa Erengül, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen, Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Zekai İren, Okul Müdürü Muammer Aksoy, Okul Aile Birliği Başkanı Vildan Demirer, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Tören sırasında okumada başarı gösteren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

BİLGİSAYAR SÖZÜ
Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yapılan kitap okuma yarışmasının okumayı yaygınlaştıracağını söyledi. Karaosmanoğlu, “Okulunuz böyle bir girişimle, ülkemde bir ilki gerçekleştirdi. Bunu tüm okullara da yaymayı başardı. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, kitap okuma sevgisini daha da yaygınlaştırmak için, bundan sonraki yarışmalarda ilk üçe giren öğrencilerinize bilgisayar vereceğimi vaad ediyorum” dedi.
Daha sonra okul aile birliği tarafından kokteyl verildi. Başkan Karaosmanoğlu, her yerde olduğu gibi büyük ilgi gördüğü çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Devamini Oku