İzmit Kocaeli Forum
25 Mayıs 2012, 13:17:08 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: kıl dönmesi bulent demırtürk  (Okunma Sayısı 548 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 27 Mayıs 2009, 22:52:53 »

arkadaşlar tplomda bır cok ınsanda gorulen kıl donemsı ıle ılgılı bır kac kelıme yazmak ıstıyorum ozellıkle bulent demırturk hakkında kendısı ınternet sıtesınde agrısız amelıyat dıyor aynı gun kalkıyorsun vss gıbı kelımler kullanır .

bu amelıyatın bedelı 900 mılyon ılk sefer se 2 seferse 1200 daha once 2 den fazla olmussan 1700 dur ayrıca ınternet sıtesınde soylenenlerın cogu abartı ve yanlıs bılgıdır amelıyatı telefon acınca ozel hastanede yapıyoruz dıyor ama gercekte muayanehesınde yapıyor ve yaptıgı ısde bence hıc ıyı degıl ben oldum cok pısman oldum yazık paranıza ben hıc tavsıye etmıyor daha oncekı hastaları ıle gorusmenıze ızın ve ımkanda vermıyor kendıen guvenıyorsa daha oncekı hastalarından bahsetsın ben ce bu palavraya ınanmayın ve normal doktora gıdın onun yaptıgını herheangı bır cerahta yapıyor degmez arkadaslar ve ılgıde hıc yok bu konuda muzdarıp olanlar yazabılır
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!