Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bana Bunu Yapma

KoCaELiGeNcLiK.CoM « Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi « Kocaeli Etkinlikleri « Konser « Kibariye 18 Haziran'da Kocaeli Fuarında Konser Verecek

Kibariye 18 Haziran'da Kocaeli Fuarında Konser Verecek

KoCaELiGeNcLiK « 15 Haziran 2008, 16:24:06 »

Fuar Müdürlüğü, Güneş Sahnesi’ndeki halk konserleri için temaslarını sürdürüyor. 18 Haziran Çarşamba günü gecesi, ünlü sanatçı Kibariye, Güneş Sahnesinde Kocaelililerle olacak. Fuar Müdürlüğü, Seda Sayan, Mahsun Kırmızıgül gibi ünlü sanatçılarla da görüşüyor. ,

UTAŞ: HAKSIZLIK YAPMADIK

Fuar Müdürü Feyzi Utaş, önceki gün iki işyerine yönelik girişimlerle ilgili olarak da şunları söyledi: “İsmet Tunaboylu’nun fast food dükkanını ben bir yıl idare ettim. 10 metrekarelik yeri var, 70 metrekare kullanıyor. Üstelik tesis bütün uyarılara rağmen temiz bir görünüme kavuşmadı. Yeşil alana da sandalye koydular, müdahale ettik. Park Door’un işletmecisi yıkım kararına karşı mahkemeye gitti. İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi. Biz yıkımı durdurduk. Ama kesin karar çıkana kadar, işletmecinin de tesisi açmaya hakkı yok”

Alıntı sahibi: Özgür Kocaeli

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir