İzmit Kocaeli Forum
25 Mayıs 2012, 12:45:13 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: KARAMÜRSEL KO-MEK, GÖRÜCÜYE ÇIKTI  (Okunma Sayısı 1133 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 27 Mayıs 2008, 16:33:11 »

26 May 2008

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim kursiyerlerinin eserlerinden oluşan yılsonu sergileri bir bir açılmaya devam ediyor. Sergi açılış kervanına bugün de Karamürsel KO-MEK ailesi katıldı. Açılışını Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili İlyas Şeker’in yaptığı sergide kursiyerlerin bir yıl boyunca ürettiği eserler vatandaşların beğenisine sunuldu. Başkan Vekili Şeker, kurslarda eğitim alanlar arasında üniversite mezunlarından, doktora yapana kadar eğitim her seviyesinden vatandaşın ilgi göstermesinin mutluluk verici olduğunu söyledi.

80 BİNİ AŞTI

KO-MEK Karamürsel Yerel Sergisi’nin açılışı için ilk olarak Karamürsel Kültür Merkezi’nde bir tören yapıldı. Törene Başkan Vekili İlyas Şeker’in yanı sıra Karamürsel Kaymakamı Ramazan Mangaloğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı M. Sait Karaçorlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Nejat Birecik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Zekai İren, siyasiler, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İNSANA YATIRIM YAPIYORUZ

Burada bir konuşma yapan Başkan Vekil İlyas Şeker, eskiden belediyecilik denildiğinde akla ilk olarak yol ve kaldırım gibi kavramların geldiğini söyledi. Ancak son yıllarda sosyal belediyeciliğin ön plana çıktığının altını çizen Başkan Vekili Şeker, “Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik alanında ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bu hizmetlerin en önemlilerin de biri de vatandaşların ücretsiz olarak yararlandığı KO-MEK kurslarıdır. Bu kurslarda hiç okuma yazma bilmeyenlerin yanı sıra üniversite mezunları hatta doktorasını yapan vatandaşlarımız var. Kursiyerlerin yüzde 35’ini üniversite mezunları oluşturuyor. Bu tablo bizi son derece mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜR

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise yaptığı konuşmada, KO-MEK kurslarından çok sayıda vatandaşın yararlandığını kaydederek, eğitim alanında yapılan söz konusu hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

BAŞKAN’IN RESMİNİ YAPTI

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nin önündeki konuşmaların ardından serginin yer aldığı Beyaz Saray Düğün Salonu’na geçildi ve açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Sergide yer alan eserleri büyük bir dikkatle inceleyen ve bilgi alan Başkan Vekili Şeker, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini çok beğendiğini ifade etti. Sergide dikkat çeken eserlerden biri de resim kursiyeri Gülümser Yıldız tarafından yapılan Başkan Karaosmanoğlu’nun portresi oldu. Ev hanımı olan Gülümser Yıldız’ın, Başkan’ın bir fotoğrafına bakarak,  pastel boya tarzında yaptığı tablo çok beğenildi.

Devamini Oku

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!