26 Jun 2008
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halen Outlet’in karşısında inşaatı devam eden İnşaat Malzemecileri Satıcıları Sitesi’nin heyetini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, ’’Kentsel Dönüşüm çok ilerledi, artık vatandaş, ‘Bizim mahalleye ne zaman geleceksiniz?’ diye soruyor’’ dedi.
ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ Kocaeli’ndeki inşaat malzemeleri satıcılarını bir araya toplamak amacıyla kurulacak sitenin proje sahibi Çatı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Alan’ın yanı sıra Hasan Ayaz, Mehmet Yılmaz ve Erhan Güleryüz ziyarette hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu’na çalışmalarında başarılar dileyen heyet üyeleri, inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı.
KOCAELİ GÜZELLEŞİYOR
Heyet üyeleri, Kocaeli’nin her geçen gün geliştiğini ve güzelleştiğini ifade ederken, Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yerel yönetimlere büyük yetkiler verildi. Bu sayede önemli işler yapıldı. Gebze, Körfez, Derince, Değirmendere, Ulaşlı sahilleri çok güzel oldu’’ dedi.
KENTSEL DÖNÜŞÜM
Metin Alan ve heyet üyeleri, ziyarette devam eden inşaat çalışmalarıyla ilgili Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi ve altyapıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Kentsel Dönüşüm’ün Kocaeli’de geldiği noktaya değindi ve ‘’Kentsel Dönüşüm çok ilerledi. Artık yolda bizi gören vatandaş, ‘Kentsel Dönüşüm bizim mahalleye ne zaman gelecek?’ diye soruyor’’ ifadesini kullandı.
ETKİNLİĞE DAVET ETTİLER
Çatı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Alan ile beraberindekiler ziyaret sonunda Başkan Karaosmanoğlu’na bir çerçeve ve kalemlik hediye ederken, temmuz ayı içinde inşaat alanında düzenlemeyi planladıkları etkinliğe Başkan’ı da davet etti.
Devamini Oku