İzmit Kocaeli Forum
25 Mayıs 2012, 05:00:26 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Hint Teknoloji Şirketlerinin Arkasındaki Güç  (Okunma Sayısı 360 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
datassist
GeNc Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 12 Şubat 2010, 13:28:21 »

Dünyada Hint teknoloji danışmanlık firmaları büyük bir hızla büyüyor. Teknoloji alanında uzmanlaşan firmaların sayısı ve deneyimi arttıkça, uluslararası platformda daha fazla iş alıyorlar. Özellikle ABD merkezli firmaların çoğu, maliyet etkin politikalarını en iyi şekilde sürdürmek için Hint şirketlerini tercih ediyorlar. Peki, Hint şirketlerinin arkasındaki güç nereden kaynaklanıyor?

Öncelikle, personel maliyetlerinin çok daha az olması, operasyon maliyetlerini düşürüyor. Ancak en önemli konu, en az maliyete optimum servis verebilmek. Bunu gerçekleştirmek için ise, sağlam bir alt yapıya, kalifiye, yetişmiş elemanlara ihtiyaç var. Hindistan'daki zayıf eğitim sistemi göz önüne alınınca, en büyük görev, şirketlerin kendisine düşüyor. Üniversitelerde yeni mezunların işe alımından itibaren şirketin her kademesinde eğitim programları devam ediyor.

"Hint Teknoloji Şirketlerinin Arkasındaki Güç" başlıklı haberin devamını okumak için lütfen tıklayın...

Datassist - Ayşe Nazmiye Uça
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!