Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa yardim ara etiket takvim giris kayit
  KoCaELiGeNcLiK.CoM  > Kocaeli Kent Yaşımı & Rehberi > Kocaeli Etkinlikleri > Sinema > Hep Seni Aradım
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı

Hep Seni Aradım

Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 51
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Hep Seni Aradım  (Okunma Sayısı 51 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
31 Mayıs 2008, 23:57:40
Profil Bilgileri
GeNcLiK KuRuCuSu
BaĞıMLı GeNc
*
Üye No: 1
Karma 269
кαℓвтєη ѕσяυηℓυ
kocaeli-genclik@hotmail.com
Uyarı Puanı:
%0
« :»

KoCaELiGeNcLiK Söylüyor...
Türü :Romantik, Gerilim
Yılı : 2004
Yönetmen :Paul McGuigan
Oyuncular :Josh Hartnett, Rose Byrne, Matthew Lillard, Diane Kruger, Christopher Cousins, Jessica Paré
Gösterildiği Yerler:
Outlet :12:00  14:15  16:30  18:45  21:00
Film Hakkında:
Bir romantik-gerilim olan Wicker Park / Hep Seni Aradım, karmaşık ve sürprizlerle dolu senaryosuyla oldukça iyi eleştiriler alan 1996 yapımı Fransız filmi L’Appartement’nin yeni versiyonu… Yönetmenliğini Tom Rosenberg’in üstlendiği, senaryosunu Brandon Boyce’in yazdığı film, tutkulu ve ihtiraslı bir aşk üçgeninin kahramanları arasında gelişen olayları konu alıyor…
Chicago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew, görür görmez aşık olduğu bir genç kızla tanışmak için her yolu dener ve sonunda başarır. Ancak Matthew, Lisa ile ilişkisinin tüm yaşyasak kelime etkileyeceğinden haberi yoktur ve kader ağlarını örmeğe başlar. Birgün Matthew eve geri döndüğünde Lisa’yı bulamaz… Lisa, veda etmeden Matthew’i terk etmiştir.
Aradan iki yıl geçer… Matthew hayatını yeniden düzenlemiş, reklam işine girmiş ve patronunun kızı ile nişanlıdır. Önemli bir iş görüşmesi için, Çin’e gitmek üzeredir… Tam bu sıralarda, Matthew bir anda Lisa’yı gördüğünü zanneder. O’nu takip etmeye çalışır ama, Lisa bir anda gözden kaybolur.
O gerçekten Lisa mıydı? Şimdi hemen bir karar vermesi gereklidir. Matthew ya uçağına yetişerek Çin’e gidecek, ya da Chicago’da kalarak neler olup bittiğini anlamaya çalışacaktır…

KocaeliGenclik.Com
Robot Moderatör
Bağımlı Genç
*
Üye No: 9999
Karma 9999
View Profile
Offline Aktif
Aktiflik

Deneyim

Seviye

Kötü İtibar
Re: Hep Seni Aradım
« Posted on: 01 Aralık 2008, 21:16:49 »

uyari

giris  kayit
Hep Seni Aradım kocaelinde, Hep Seni Aradım izmitde, Hep Seni Aradım kocaelispor, Hep Seni Aradım körfez, Hep Seni Aradım kou, Hep Seni Aradım kocaeli üniversitesi, Hep Seni Aradım izmit üniversitesi, Hep Seni Aradım resimleri, Hep Seni Aradım videoları, Hep Seni Aradım videosu, Hep Seni Aradım derince, gebze, saraybahçe, bekirpaşa
||| GoogleTagged |||

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

..:: Bu Konularda İlginizi Çekebilir ::..

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
YokLuĞunDaDa Seni Sevmek .. Şiir MeTaLLic 2 40 Son Mesaj 07 Haziran 2008, 22:39:06
Yazar: MeTaLLic
BiR tek benDeki yaLnıZLıkTa buLamaDım seni .. Aşk & Evlilik & İlişkiler MeTaLLic 2 47 Son Mesaj 07 Haziran 2008, 22:39:24
Yazar: MeTaLLic
Seni yıldız yaparım Futbol Forum_Robotu 0 7 Son Mesaj 11 Haziran 2008, 16:10:04
Yazar: Forum_Robotu
Bu kalp seni unutur mu Yurtdışı Forum_Robotu 0 13 Son Mesaj 24 Haziran 2008, 19:28:52
Yazar: Forum_Robotu
Benden seni Ayırma Şiir ccanix 0 26 Son Mesaj 15 Ağustos 2008, 11:19:11
Yazar: ccanix
Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi