Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

forumu düzeltin[Çözüldü]

hacker « 23 Eylül 2007, 18:47:51 »
link veremiyoruz    neden acaba  resim mp3 de bırakın herkes bildiği yolda yapsın
 herkes aynı peogramıı kullanıyor yapıştırı açın lütfen kopyalıyoruz  Sad yapıştıramıyoruz Angry
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2008, 22:59:21 Gönderen: KoCaELiGeNcLiK »

KoCaELiGeNcLiK « 23 Eylül 2007, 22:09:04 »
Sağ tuş özelliği yöneticeler tarafından kopyalanma ve yapıştırma özellikleri kaldırılıp yerine yeni bir sağ tuş özelliği getirilmiştir mesaj içeriklerinde yapıştırma özelliğini kullanmak istiyorsanız klavye kısayollarını kullanınız

Klavye den yapıştırma özelliği CTRL+V

selda « 24 Eylül 2007, 15:19:15 »
Smiley bu sorunu bende çok yaşamıştım

GüLü RaNa
hacker « 24 Eylül 2007, 17:07:05 »
Sağ tuş özelliği yöneticeler tarafından kopyalanma ve yapıştırma özellikleri kaldırılıp yerine yeni bir sağ tuş özelliği getirilmiştir mesaj içeriklerinde yapıştırma özelliğini kullanmak istiyorsanız klavye kısayollarını kullanınız

Klavye den yapıştırma özelliği CTRL+V

tşk foruma zamanla alışaçağız 
 Roll Eyes
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2007, 17:08:58 Gönderen: hacker »
unspoken « 18 Ocak 2008, 16:29:24 »
Kusura bakmayın üye olalı belki birkaç saat oldu ama gözüme takılan birşey var değinmek istedim:
Üstteki Anasayfa | Forum | Albüm | Flim linklerini olduğu bölüme bakarsanız
film kelimesinin flim şeklinde yazılmış olduğunu göreceksiniz..biliyorum Türkçe bir kelime değil fakat biliyorsunuz ki Türkçe'deki kullanımı film şeklinde...gözünüzden kaçmış olabileceğini düşündüm..
(sanırım fazla ayrıntıcıyım... :)iyi çalışmalar)

DOOM a DOOM a DOOM

KoCaELiGeNcLiK « 18 Ocak 2008, 16:52:32 »
Aslında haklısınız FLİM Değil Film olması gerekiyor çoğu açtığım konu da da Film diye yazıyorum hatda uyarınız için teşk. ederim site editi sırasında düzeltilecektir
(Uyarı ve dikkatiniz için /+\ Karma)
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2008, 16:54:14 Gönderen: KoCaELiGeNcLiK »
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir