24 Jul 2008
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze Eskihisar Kalesi’nde organize ettiği “Kale’de Buluşalım” etkinliklerinde önceki akşam Atilla Atasoy rüzgarı esti. Türk hafif müziğinin en önemli erkek sesleri arasında yer alan Atasoy, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Gebzelilere muhteşem bir yaz akşamı yaşattı.
KONSERİ BÜYÜKBURÇ ÇİFTİ DE İZLEDİ
Atilla Atasoy konserini çok sayıda vatandaşla birlikte Erol ve Ute Büyükburç çifti de izledi. Konsere yetmişli yıllara damgasını vuran şarkılarıyla başlayan Atilla Atasoy yeni albümünden eserler de seslendirdi. Sahne performansıyla göz dolduran şarkıcı, konseri adeta seyircilerle birlikte verdi. Romantik şarkıları sırasında Gebzelileri sahnede dansa davet eden Atasoy, hareketli türküler eşliğinde ise dinleyicileriyle birlikte halay çekti.
ROMANTİK DİLENCİ
Atasoy, ünlü dilenci şarkısını da yine büyük ilgi gören sahne şovu eşliğinde söyledi. Sahnenin ortasına oturarak mendil açan şarkıcıya vatandaşlar para bıraktı. Kale etkinliklerinin unutulamazları arasına giren konser sonunda Atilla Atasoy vatandaşlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
BÜYÜKŞEHİR’E ANLAMLI TEŞEKKÜR
Konser sonunda vatandaşlara seslenen şarkıcı, Eskihisar Kalesi’nde konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne beni böylesine güzel ve onurlandıran bir seyirciyle buluşturduğu için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Eskihasar Kalesi’nde şarkılarımı söylemek, meslek hayatımdaki güzelliklerden biri oldu. Yeniden sizlerle buluşmayı umuyorum” dedi.
Devamini Oku