İzmit Kocaeli Forum
23 Mayıs 2012, 04:36:10 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: BAŞARININ SIRRI, ÇOK ÇALIŞMAKTIR  (Okunma Sayısı 2663 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 05 Haziran 2008, 16:08:03 »

5 Jun 2008

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de ilköğretim okullarını gezerek, hem açılış yaptı, hem eksiklerini tespit edip, talepleri dinledi. Eski bir öğretmen sıfatıyla nasihatlerde bulunan Karaosmanoğlu, başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini belirterek, Kocaeli genelinde yaşanan değişimi çok çalışarak başardıklarını anlattı.

TALEPLERİ KARŞILADI

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ilçedeki okul turunda Yalakdere Belediye Başkanı Osman Özçiçek, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen, AK Parti İlçe Başkanı Zekai İren eşlik etti. İlk önce Atatürk İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Karaosmanoğlu, okul müdürü İsmail Kazmalı ve öğrenciler karşıladı. Öğretmenler, Başkan’dan fen bilgisi laboratuvarına deney tezgahı, okul ile karayolu arasına korkuluk, bahçeye asfalt ve basketbol sahası ile anaokulu öğrencileri için oyun grubu taleplerinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, taleplerin karşılanması için gerekli yerlere talimat verdi.

“ÇOK ÇALIŞIN” NASİHATI

Daha sonra Kaymakam Hikmet Özbağcı İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Karaosmanoğlu, okul müdürü Haluk Özarslan tarafından karşılandı. Karaosmanoğlu, her iki okulda da öğrencilere nasihat edip, çok çalışmalarını öğütledi. “Güzel bir kentte yaşamak için güzel işler yapmak lazım” diyen Karaosmanoğlu, “Başarının sırrı çok çalışmaktır. Biz göreve geldiğimiz günden beri geceli gündüzlü çalışıp, hizmet üretiyoruz. Bunun sonucunda Kocaeli büyük bir değişim yaşadı. 4 yıl öncesi ile bugünü kıyaslamak bile mümkün değil. Sizlerde hem kendiniz, hem bu ülke için çok çalışıp, başarılı olmak zorundasınız” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı, okula katkı sağlamak için düzenlenen kermese katılıp, alışveriş yaptı.

VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

Kermeste öğretmenler ve velilerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, makamda oturan bir belediye başkanı olmadığını söyledi. Yeni yapılan hizmet binasındaki makam odasında birkaç saat bile oturmadığını anlatan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın ayağına giderek, yaşanan sorunları, dertleri yerinde görüyorum. Aksayan hizmetleri tespit edip, giderilmesini sağlıyorum. Yönetici vatandaşın içinde olmalı ki, onun derdini ve ihtiyacını daha iyi bilsin” diye konuştu. Karaosmanoğlu, önümüzdeki dönemde tüm ilçelerde olduğu gibi Karamürsel’de de çok amaçlı bir kapalı spor salonu yapılacağını söyledi.

KARAMÜRSEL PIRIL PIRIL

Karamürsel’de okul ziyaretlerini Nazmi Oğuz İlköğretim Okulu ile sonlandıran, Büyükşehir Belediye Başkanı, Okul Müdürü Ali Bulut, öğretmenler, veliler ve öğrenciler tarafından karşılandı. Okul yönetimi Başkan Karaosmanoğlu’na, okulun asfaltını ve çevre duvarını yaptırdığı için plaket ve çiçek verdi. Karaosmanoğlu, okulların iyi eğitim verebilmesi için her türlü desteği yapacaklarını ifade etti.

Kaymakam Hikmet Özbağcı İlköğretim Okulu’nda Aysu Tamar              Nazmi Oğuz İlköğretim Okulu’nun okul aile birliği,

isimli öğrenci Başkan Karaosmanoğlu’na kapı süsü hediye etti.            Başkan Karaosmanoğlu’na plaket ve çiçek takdim etti.

Başkan Karaosmanoğlu, açılışını yaptığı Kaymakam                            Başkan Karaosmanoğlu, Kaymakam Hikmet Özbağcı

Hikmet Özbağcı İlköğretim Okulu’ndaki kermesten alışveriş yaptı.          İlköğretim Okulu’nda öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Başkan Karaosmanoğlu, Kaymakam Hikmet Özbağcı                            Nazmi Oğuz İlköğretim Okulu’nun öğrencileri

İlköğretim Okulu’nda hizmetleri anlatırken,                                        Başkan Karaosmanoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Herşeyin en güzel olması için çalışıyoruz’’ dedi.

Devamini Oku

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!