İzmit Kocaeli Forum
22 Mayıs 2012, 03:40:12 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: "AKP'ye karşı kampanyanın arkasında Neoconlar var"  (Okunma Sayısı 341 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
audio-technica
Sistem Robotu
Süper Moderator
BaĞıMLı GeNc
*

Karma 21248
Çevrimdışı Çevrimdışı

KoCaELiGenCLiK.CoM

kocaeli-genclik@hotmail.com Yakında+İnş. Kullanmıyorum
Site
« : 26 Temmuz 2008, 15:37:32 »

26 Jul 2008

Think thank kuruluşu 'Foreign Policy İn Focus', ABD'de İran'a askeri operasyon yapılmasını isteyen Neoconlar'ın Türkiye'nin AKP dönemindeki dış ...

Devamini Oku

curt cobeın
GeNc Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2008, 11:13:24 »

insanların inançlarını kullanarak siyaset yapıp ülkeyi yöneten bu partiye tek diyceğim laf en iyisi demiyim  Wink dağda bayırda pkk için kardeşlerimiz ölürken biz hala başörtüymüş ergenekon muş hırant mış bunlarla uğraşıoruz bence idam geri getirilmeli bak 2 tane şerefsiz astınmı hepsi nasıl dumur oluo bence başörtü olmalı biz bi müslüman ülkeyiz ayrıca okullarda orasını burasını açıp gezen kıza nasıl müdahele etmiosak öbür insanlarında inançları gereği istediğini yapma hakkı vardır ayrıca dağlarda bizim için ölen kardeşlerimiz için bu kadar gündem tutmuoruz hrant dink kimki ne yaptı bu topraklar için bence burda bu kadar türk askeri ölürken biz bunları düşünüo konuşuosak gelişmemiz için hiç bişey yapamıoruz demktir  :'(yerim hrantını küfür etmicem nese benim fikrim bu yanlış düşünüoda olabilirim
curt cobeın
GeNc Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2008, 11:17:07 »

ayrıca amerikadan yetişme bu çakallar arkadaşlar bu saatten sora duygusuz olmamız lazım inancımızı ve manevi değerlerimizi kaybetmeden bu şerefsizlere yol vermeliyiz  Undecided
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!